Mondays...

Idag ringde de från sjukhuset. Jag har fått en tid till specialisttandläkaren. Läskigt. De erbjöd mig en tid redan på onsdag men de vill inte att jag ska ha med mig barnen dit. Lättare sagt än gjort. Så efter lite klurande lyckades vi lösa det genom att Mattias ska börja senare på fredag. Så på fredagmorgon ska jag dit och de ska kika på min blåsa eller vad det nu är. Jag tog mig även i kragen och kontaktade vårdcentralen ang. ett födelsemärke som inte beter sig om det borde. De hade dock ingen tid till mig utan jag fick order om att återkomma på onsdag så de kan ge mig en läkartid nästa vecka. Känner mig nästan hypokondrisk. Inom loppet av en vecka kommer jag träffa en specialisttandläkare, en psykolog och en allmänläkare (tror jag det är i alla fall). Så går det när man bara skjuter upp saker hela tiden. :/ 
 
Idag har vi haft det ganska lugnt. Höstförkylning nummer två är på ingång. Tror jag i alla fall. Elsie har nämligen sovit bort nästan hela dagen. Och hon brukar inte vilja sova så mycket på dagarna men idag har hon varit helt väck. 
 
Malva har fått fler mystiska utslag. De första två har försvunnit. Men i morse hade hon en hel drös på andra armen. Typ 5-6 stycken. Och de ser inte riktigt ut som de andra. Jag pratade med dagis om det och tydligen hade ett av de andra barnen haft något som påminde om detta. Och det hade hen fått från katten. Typ kattloppor eller nåt. Så det är ju inte omöjligt att Malva har något liknande eftersom vi också har en utekatt.
 
Förutom två trötta barn (Malva sov 3 timmar efter dagis, jag tvingade upp henne tillslut) så är jag själv inte på topp. Var ett tag sedan sist men idag fick jag en sån där konstig overklighetskänsla igen. Nästan om om jag druckigt alkohol och börjat tappa uppfattningen om omgivningen. Väldigt obehagligt. Trodde jag skulle svimma för jag kände mig så konstigt. Värst var det när jag körde bil. Usch! :( Och nej, jag hade inte glömt äta den här gången. 
 
Har lyckats klämma in lite jobb och hobbyjobb. Har läst lillsyrrans C-uppsats och varvat det med lite korrläsning. Jobbandet fortsätter nog under kvällen. Är lite nervöst att inte riktigt veta när jag måste bänka mig framför datorn. Men snart lugnar det ner sig igen. Och då börjar vi om inför julnumren. ;)
 
Blir föresten kanske ett återbesök till bendt i veckan. Jag dreglade (nästan) över en bil där som var för dyr. Men nu har de sänkt priset på den med nästan 10'000 kronor. Så vi tänkte åka dit och kika på den igen och kanske provköra. För om vi sen kan pruta ner priset lite och samtidigt få en vettig peng för vår egna bil (vilket jag tvivlar starkt på om vi ska sälja till en bilhandlare) så hamnar i alla fall "intressebilen" inom en rimlig summa. Eftersom jag är som jag är har jag dock läst på lite mer nu och börjat vela om den verkligen är så bra för oss ändå. Tänk om någon bara kunde bestämma åt en hur saker och ting ska vara. Att vara vuxen och fatta egna beslut har verkligen sina fördelar OCH nackdelar. I alla fall för en velpära som mig. Men men, vi ska som sagt kika på den igen i alla fall. 
 
Jaja det var det. Nu ska jag dubbelkolla att Elsie inte har nån feber. Totalt har hon varit vaken typ 3-4 timmar idag tror jag. Resterande tid har hon sovit. Trötta lilla Lillosten. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0