Monday

Jösses vad lite sömn det blivit i helgen.
I lördags pallrade vi oss upp strax efter 4. Kom iväg 06:15 men fick göra ett stopp för tankning. Jag körde till norrköping och sen körde Mattias därifrån. Sen i söndags väckte Elsie mig ett par gånger under natten. Sista gången väckte hon mig vid 3 och stökade till halv 4. Jag fick inte lägga ner henne för hon vägrade somna om. Malva vaknade av Elsies stökande så då väckte jag Mattias också och sa att vi lika gärna kunde göra oss i ordning och åka hem igen (vi hade tänkt kliva upp vid 4 nämligen). Blev lite fler förarbyten på vägen hem. På gott och ont. Jag smlurade väl runt 40 min totalt, under de 5-6 timmar det tog att köra hem. Mattias skrämde slag på mig två gånger för jag trodde han höll på att somna vid ratten. Med ett huvud som alltid är inställt i flyktmode kan jag gå från låg puls och slummrande till att hjärtat nästan hoppar ut ur kroppen på mig på en halv sekund. Känns det som i alla fall. Han påstår själv att han inte höll på att somna med  att han var trött/disträ. Han ljuger aldrig så det tror jag på. Men bilen ryckte till i sidled vid två separata tillfällen och om man då ligger och slummrar och försöker sova så känns det som om han ska köra av vägen. Huvva. 
 
Tjejerna var väldigt snälla att åka med. De sista 5 milen hem var dock jobbigare än övriga resan. Båda hade tröttnat och var olyckliga då. Får hoppas deras humör/tålamod räcker lite längre i december när vi åker upp till Jämtland. 
 
Sen var gårdagen för övrigt vansinnigt irriterande. Vi plågade ju iväg oss så tidigt dels för att barnen skulle kunna sova i bilen och dels för att vi skulle hinna hem till Elsies simning. Vi han hem, med god marginal (vi hann t.o.m. veckohandla innan). MEN när vi kom till badet så upptäckte jag att jag packat allt, UTOM min baddräckt. Alltså jag blev helt galet arg/trött/ledsen/frustrerad - You name it.. Så det var bara att åka hem igen. Elsie hade då slumrat lite innan så när jag väckte upp henne vid badet så var skadan redan skedd. Misstaget resulterade i att varken jag, Mattias eller Elsie fick någon vila. :S Tack och lov så sov Malva som en stock i alla fall. :) Men Malva fick i alla fall bada som vanligt igår. 
 
Idag lär jag nog inte göra många knop. Känner mig helt mosig i huvudet. Elsie ville inte somna igår på kvällen (eller somna gjorde hon, men hon ville inte att jag skulle lägga ner henne). Sen stökade hon lite på natten också och vid 5 kom Malva och ville krypa upp i sängen. Så när Malva väl är installerad på dagis kanske jag lägger mig och sover en stund. Om jag får. Vilket jag tvivlar på eftersom Elsie sover just nu så hon är väl pigg sen. Jaja, gnäll gnäll. Idag är i alla fall sista svarsdag på lägenheten här i Vallås. Snart får vi veta om det blir flytt i vinter eller inte. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0