Kontrast

Snacka om att den här dagen är en rejäl kontrast till gårdagen I den mening att den är mycket bättre. Som jag skrev redan igår så började dagen inte bra. Då natten var dålig. Efter det dalade det bara utför:
 
1. Dålig natt med lite sömn.
2. Jag fick sparken. 
3. Guldfynd hade stänkt p.g.a. tekniska problem.
4. Hallbergsguld hade stängt av någon okänd orsak.
5. Jag slog ut ett helt glas mjölk över bordet. Hade lika gärna kunnat vara en hel ko. 
 
Jag hoppar väl till det ni är mest nyfikna på: "Sparken". Det är inte alls så dramatiskt som det låter men jag har slutat. Eller hon sa snarare att vi skulle "pausa" men det är nog bara att finare sätt för att säga att jag ska sluta. Det höll inte för det blev alltför stressigt och jag har fel typ av skrivsätt (jag skriver inte riktigt artiklar, jag skriver romaner/litteratur, typ). Visst känns det lite tråkigt, men jag är samtidigt lättad att slippa den stressen. Och slippa få dåligt humör och dåligt samvete av det. 
 
Ang. de andra punkterna så åkte jag in till stan direkt efter mötet för att köpa en present till dopet på lördag. Men jag möttes som sagt av stängda butiker. Det hade inte en bra inverkan på mitt humör. Så jag gick till panduro och köpte stickor (som sen visade sig vara försmå, samt tatueringspennor). Sen när jag kom hem så var det väl lugnt ett tag men på eftermiddagen skulle jag vara barnvakt. Först slog Elma ut ett halvt glas med oboy över bordet. Men det gjorde inte så mycket. Sånt händer ibland. Det vara bara att torka upp (det gjorde för övrigt Mice som fortfarande kvar då) och ge henne mer. Men så blev jag inspirerad av barnen och tänkte  ta ett glas mjölk. Ibland får jag ett infall och blir jättesugen på mjölk. Sagt och gjort. Jag hällde upp ett fullt glas och lyckades sedan välta glaset. Det var mjölk överallt kändes det som. Usch var sur jag blev på mig själv. :( Sen fortsatte dagen i ett töcken av trötthet. Men det var bra att barnen kom. Det blev så rörigt och ruschigt och skrikigt att jag inte kunde fokusera på så mycket annat än att springa mellan barnen och köket (någon måste ju laga mat också). Tatueringspennorna var en succé i alla fall så det var roligt. :) 
 
Igår var både jag och Mattias helst slut. Malva stökade på kvällen och somnade inte förrän efter 21. Då hade jag redan lagt mig. Jag la mig 20:20 igår och Mattias gjorde samma sak. Men det blev lite spring ändå innan vi fick sova eftersom Malva kom upp ett par gånger. 
 
Elsie var också helst slut så hon hade nog sovit hela natten om det inte vore för att Malva kom springandes in till oss och mer eller mindre hoppade upp i sängen 03:50 i natt. Hon tog med sig sin egen kudde (som hon alltid gör) men blev ledsen när vi la den till rätta och sa att hon skulle sova på den. För hon ville absolut inte sova på den. Jag var trött och sur så jag sa åt henne att hon kunde ligga på sin kudde i vår säng och vara tyst eller gå och lägga sig i sin säng igen. Hon dämpade sig då. MEN skadan var redan skedd för då Elsie hade vaknat. Hon hade då sovit typ 8 timmar i sträck så hon var hur pigg som helst. Var inte så intresserad av att amma utan ville mest ligga och prata. Så fick jag sitta uppe med henne i 1½ timme i natt. Inte jättekul. Jag somnade nog om typ strax före 6. :/
 
Men jag har ändå fått rekordmycket sömn för de senaste veckorna så idag är jag nöjd även om jag inte var det i natt. Så idag är det en bra dag. Typ. :)
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0