Invigningsdags

Snart ska jag släpa med mig en sömnig Elsie ut till eurostop. Hehe, låter så himla långt när man skriver/säger det så men tar ju typ bara 10 minuter eller nåt att köra dit. Jag hoppas innerligt på sinnessjukt bra erbjudanden. Om inte får jag bege mig ut till något köpcentrum och hoppas att någon försäljare ska hoppa på mig och överösa mig med bra erbjudanden. Pronto! 
 
I övrigt är det jobb som står på menyn. Min dumma mail är smått defekt och tar inte emot meddelanden som den ska. Så jag hade fått feedback redan i onsdags men fick inte veta det förrän i natt (?). Så nu har jag fixat det och sen blir det mer finputs av texterna. SEN om det finns någon tid över ska jag väl städa lite också. Och bry mig om Elsie. Hon är dock trött idag så jag räknar kallt med (hoppas naivt dvs) att hon ska sova mycket idag. Om inte så prioriteras städningen bort. Idag får jag tyvärr erkänna att prioritets mässigt ligger Pölsan och jobbet jämnsides idag *skäms lite*. Tack och lov så ammar jag ju fortfarande (trodde aldrig jag skulle säga/skriva det), så jag kan ju amma framför datorn medan jag jobbar. Inte bekvämt och inte bra för jag brukar kunna få mjölkstockning av det. Men det är lite tidseffektivt i alla fall. 
 
Jaja, det var det. Nu ska jag förbereda oss för utgång. Vi får väl se om jag jublar eller gråter. Eller muttrar. När jag kommer hem. ;)
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0