Fredagsplaner

Blä, har en huvudvärk som börjar tränga sig på. :( 
 
Idag hade vi ovanligt mycket tid över under morgonen så jag packade ihop ungarna och gick till bussen. Malva uppskattade det enormt och var överlycklig över att få åka buss till dagis. :D Hon satt och hojtade i bussen halva vägen:
 
"Mamma! JAG SER VALLÅS MAMMA!"
 
"JAG SER MITT HUS"
 
Hihi sötfia. <3 Jag påpekade lite finkänsligt att det inte var hennes hus. Då dämpade hon sig lite och höll med om att det inte var hennes hus hon såg. Sedan tog hon ny fart igen:
 
"MEN JAG SER VALLÅS MAMMA!". Haha. :) 
 
 
Just nu tar jag igen mig lite. Tror Pölsan är inne i nån utvecklingsfas igen eftersom hon sover så oroligt/lätt om nätterna igen. Och hon är inte direkt hungrig när hon vaknar bara snuttig.
 
När jag skrotat färdigt framför datorn ska jag packa. Tidigt i morgon åker vi till Stockholm för en blixtvisit. Åker som sagt tidigt i morgon och sen hem igen tidigt på söndag så vi hinner med simningen. Hoppas bara det inte blir alltför jobbigt för Elsie så hon orkar med den. Blir lite jobbigt med så mycket bilåkning/körning. Men å andra sidan är det rätt skönt att det bara handlar om ett dygn. Blir inte så mycket packning då (borsett från den klassiska packningen som fyller halva bilen som man alltid måste ha med om man åker iväg med småbarn, oavsett om det handlar om ett dygn eller två timmar). 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0