Frånvarande kudde och grötbullar

Idag får vi kanske veta om vi får lägenheten eller inte. Spännande! Och samma gäller för jobbet jag sökte i Falkenberg. Har jag inte hört något idag/ev i morgon så gick jag inte vidare. :/ 
 
För att fördriva tid släpade jag med mig barnen till Netto. Såg i reklam från dem att de sålde dekorationskuddar för 40kr/st och jag hade sett ut en jag ville köpa. Ironiskt nog så hade de inte just den kudden hemma. Så jag köpte väl allt annat utom kudde. Hehe. Närå, men det blev lite jäst, mjöl och ägg och annat livsnödvändigt.Jag fick ju ett infall igår för jag hittade torrjäst hemma så jag bakade grötbullar. Blev riktigt mumsigt trots att de var lite deformerade eftersom jag inte reflekterat över om vi hade tillräckligt med mjöl hemma. Det var på gränsen att det räckte. Men resultatet av den kletiga degen blev riktigt goda frallor. :) 
 
Idag har jag och tjejerna heldag. Jag lekte med tanken att åka till badet med dem men vågar inte. Elsie ska ju bara bada i den tempererade basängen och den är oftast för djup för att Malva ska kunna bottna i den. Och jag kan ju inte gärna gå runt med ett barn på varje arm hela tiden. Blir itne så kul varken för dem eller för mig. Och jag kan ju inte direkt lämna Malva vid den grundare delen obevakad. *ryser* Så det får bli när de antingen växt till sig eller när jag har energi nog att köra någon annan stans och bada med dem. 
 
Jahopp. Det var det. Nu ska jag fokusera på mina små trollungar igen. Jag försöker få Elsie att förflytta sig framåt. Men hon vill nästan aldrig försöka när jag tittar. Så jag ser nästan aldrig hur hon tar sig fram (mer än när hon snurrar ibland). I morse reste hon sig dock upp ordentligt på armarna och försökte dra sig framåt. Resultatet: hon åkte baklänges. Men men, det är roligt att hon försöker i alla fall. Även om hon helst inte vill göra det inför publik.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0