Ditt och datt och sånt där

Besöket hos spec. tandvården gick bra. Det var rent av mysigt att åka dit (så mysigt det nu kan vara i sjukhusmiljö). Men personalen var så trevlig. :) Besöket tog typ 5-10 min bara. Det var som de misstänkt: att det är nån sorts salivkörtel som blivit skadad. Den ska tas bort så jag ska dit igen i slutet av oktober så de kan skära ut den. Ibland har man otur och man måste göra om proceduren men oftast går det bra. Sen ska jag dit igen för återbesök i slutet av november. Detta ska ju äga rum i steril miljö så barnen får inte följa med då heller.. Hmmm..? 
 
Eftersom vi skulle kolla på en lägenhet idag (som blev inställt) så är Mattias hemma idag. Så nu försöker jag komma på hur mycket vi kan klämma in att hinna med idag. Jag lekte med tanken att åka till ikea men vi hoppar nog det. Har behov av en ny barnstol men behovet är inte tillräckligt stort för att det ska vara värt att åka så långt för att köpa den. Men vi ska nog åka iväg och besikta bilen i alla fall. Goodie. 
 
Igår sökte jag förresten ett jobb i Falkenberg. Hoppas verkligen att jag får det. Eller åtminstone går vidare för intervju. Inte för att verka skrytig eller så men det jobbet var perfekt för mig. Och jag är perfekt för det jobbet också. Så nu är det bara att hålla tummarna. :D Isf kan Mattias ställa in sig på en lååååång föräldraledighet. Dubbelt så lång som den han hade med Malva. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0