Bister och nervös

Detta skrev i morse under rubriken Bister. Jag missade tydligen att publicera eländet. 
 
Nu tycker jag det är dags för en bra natt snart. Egentligen har vi väl haft bra nätter under helgen eftersom Elsie inte vaknade så mycket. Tror rent av att hon sov sig genom flera hela nätter. MEN då kom vi ju inte i säng förrän runt midnatt heller. Znark! Idag hade jag nog kunnat få sovmorgon om det inte vore för att Mice ringde och väckte mig 06:50. Vem tusan ringer till någon så tidigt på morgonen utan att vilja något särskilt?? :O Jag svarade inte men skadan var redan skedd. Jag hade lätt kunnat somna om för jag var så trött. Det var däremot inte Elsie som jagade upp mig. Malva den lillskruttan har precis vaknat och begärde lite barnprogram. Lat och trött som jag är så lät jag henne titta. Men jag ska strax slänga fram lite frukost och försöka planera dagen lite. 
 
Var hos psykologen igår och hon sa att jag borde gå till öppna förskolan då och då. Så det kaaanske blir en sväng dit idag. Men min motivation är verkligen låg så jag tvivlar på det. Går nog hellre ut på en promenad. 
 

 
 
 
Nervös:
Vid 15 ska vi kolla på en inrykt nedgången lägehet i Bäckagård. Det är mäklarens beskrivning av lägenheten. Visst låter det lovande? ;) :P 
 
Vi har dock även  blivit erbjudna att titta på en lägenhet här i vallås så jag jagar stackaren som bor där eftersom jag vill titta idag, senast i morgon (så vi kan jämföra lägenheterna med varandra). SEN har jag även hittat en lägenhet på bobytet här i vallås så nu jagar jag den stackaren också. Dock har den lägenheten legat ute flera gånger förut och jag har anmält intresse på den förut. Men nu gick jag ett steg längre och skickade ett sms också. 
 
För tillfället sover barnen och jag granskar karor på googlemaps. Överväger att åka extra tidigt eftersom jag aldrig kört ute i Bäckagård förut. Har bara åkt med Mattias så jag själv hittar ju inte alls där ute. Och Malva är inte en pålitlig kartläsare. 
 
Det blev förresten ingen öppnaförskola i morse. Jag drog med mig barnen ut på promenad istället. Malva fick till sin enorma förtjusning cykla. Så vi tog oss ner till änderna vid Vallåspölen. De blev dock fasligt besvikna för vi hade inte med oss något ätbart till dem eftersom vår destination bestämdes av Malva efter att vi begett oss ut. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0