Torsdagstrött

Gaaah! Jag är rekordtrött för barnen och jag själv höll mig vaken mellan 02:50- 5 nån gång. Elsie var skyldig mellan 3-4 och sen efter det hade både jag och Malva svårt att somna om. Uscha. Hade stora planer på att sova idag under förmiddagen med Elsie far runt som en liten propeller här på golvet och vill absolut inte vila. Jag är inte en sån där som vågar lägga mig och sova medan barnen roar sig själva även när de är så här små. Det går bara inte. 
 
Har stora förhoppningar på att hon kanske slocknar sen när Malva ska sova. Finns dock en överhängande risk att hon tar en powernap i bilen och snabbladdar batterierna när vi ska hämta Malva. Jaja, får väl sova nästa vecka eller nåt.
 
För i morgon är det blacm friday så då ska jag väl undersöka den lite. Och på kvällen har Mattias julbord med jobbet så jag och tjejerna blir själva hela dagen och i princip hela kvällen också. Sen på lördag finns det obestämda planer på att kaaaanske åka till Liseberg (jag försöker sälja in idén hos Mattias). Och på söndag är det som vanligt bad med tjejerna. Och första advent...
 
Uppdatering:
Jahopp. Elsie har knappt två tänder... Men nu har hon lyckats bita sig så i morgon ska vi till tandläkaren. Kul... 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0