Stolsdjungel och lägenhetskontrakt

Jag blir tokig av hela bilbarnstolsdjungeln. Man kan ju tycka att det ska vara ett enkelt val andra gången. Men icke! :( Var iväg och provade ytterligare en stol i bilen idag. Jag fick intrycket av att den var krångligare att installera, men rent logiskt sett borde den inte vara det för första stolen hade en bas. Det har inte den andra. Där flyttar man enbart stolen. Men båda är ju enklare än en bältesstol eftersom det är ifofix. Vi har snöat in på det nu så det blir med största sannolikhet en sådan stol.
 
Så vad annat är nytt på torpet tro?
Vi har beslutat oss för att inte köpa en ny bil. Det är för jobbigt att fatta beslut om det. Och bilen vi har gick ju igenom besiktningen utan anmärkningar eller varningar. Och vi får ju plats i den eftersom pölsan ändå inte tycker om att åka i vagnen i någon större utsträckning. Så därför har vi skjutit upp det på obestämd tid. 
 
Sen kan jag även meddela att det blir kontraktsskrivning på måndag. Med andra ord: vi ska flytta! :) Jag känner mig glad och skräckslagen på samma gång. Jag behöver väl knappast nämna att jag har ångest över det? Känns så konstigt att vara glad och ivrig samtidigt som jag får ont i magen av oro av en och samma sak. Knas. :/  
 
Det var det. Nu ska jag roa mitt lilla monster som simmar omkring på golvet och growlar. :)
 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0