Söndag

I morgon kommer kundvärden hit för att besikta vår lägenhet. Med andra ord har vi roat oss med att städa idag. Men det sista gör jag i morgon, alt. senare ikväll. Dvs dammsuger och skurar golven. Sen är det ju lite rörigt här hemma fortfarande även om vi rökt. Är svårt att få något att se ordningssamt ut när det är trångt och prylar överallt. Men men, huvudsaken är ju att han kan göra en uppskattning om lägenhetens skick och det tror jag han kommer lyckas med. Sen i morgon eftermiddag och på tisdag har vi två spekulanter här. Kommer säkert vara fler som hör av sig under veckan och vill komma och titta. 
 
Känns bra men samtidigt lite surt för jag hade tänkt åka iväg på lite jobb/ett uppdrag på tisdag. Men men, får skjuta upp det lite till då. Blir nog en eftermiddag så det inte krånglar med Malvas dagis. Hon var ju hemma hela förra veckan men nu är hon återställd så det blir dagis i morgon. 
 
I övrigt har vi väl haft en rätt bra helg.
Mattias åkte iväg och bytte sulor på bilen eftersom det kom en massa snö i natt (massa i halländska mått mätt alltså. Inte jämtländska). Så medan han var där tog vi en paus i städandet här hemma och gick ut och lekte i snön. Elsie tyckte inte det var jättekul men Malva var överlycklig. Det enda som fattades (som hon även påpekade redan innan vi gick ut) var en pulka.  
 
Igår kom Ida, Mice och barnen hit. Vi åkte till Galgberget och fikade och sedan fick de leka på lekparken som är där. Mysigt. Men det blev mörkt väldigt fort. Elsie tyckte det mindre mysigt, hos frös och var hungrig och var därför betydligt argare och ledsen än vad hon brukar vara. Men efter lite käk så blev allt bra igen. :) Vi beställde hem två familjepizzor och spelade catan på kvällen. Himla trevligt. :) Barnen har äntligen blivit så lättsamma att det går att bädda ner dem (Malva och Leo) i sängen. Elma sitter uppe i soffan en stund och sen däckar hon med. Elsie somnade också så för ovanlighetensskull var det bara vi vuxna vakna (fast det är sällan jag klassar mig själv som särskilt vuxen, mentalt har jag inte nått dit än tror jag).
 
Jahopp, det var det. Nu ska jag leta efter ett recept på subwaykakor medan Pölsan tar igen sig efter badet. Malva och Mattias är iväg i skrivande stund så nu har jag lägenheten mer eller mindre för mig själv. Tvivlar dock på att det blir någon bakning, men men, vi får se helt enkelt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0