Onsdag

Åh vad jag hoppas barnen är bättre idag. Elsie hade en jobbig hosta i natt (som vanligt). :( Men nu ligger hon och pratar i spjälsängen och är sitt vanliga, men lite snoriga, jag. Malva vaknade strax efter 8. Hon var uppe sent och vaknade och var ledsen i natt så hon fick sov länge idag. Är rätt ovanligt att hon sover efter 7. Händer i princip aldrig. Hon är känslig idag och har fortfarande prickar, men ingen feber. :)
 
Jag själv är fortfarande mosig och lite krasslig. Men morgonen är värst sen brukar det gå till sig lite. Jag hoppas att den  här dagen blir bättre än gårdagen. Igår var det kämpigt. Jag försökte ge bort barnen till Ida men hon gick inte med på det utan att byte. :P 
 
Om jag inte får i Malva någon mat idag så ringer jag vårdcentralen. Men hon åt faktiskt lite igår på kvällen. Först lite kallt ris och sedan tre plommon. Goodie. 
 
Om det håller i sig såhär kanske vi vågar oss ut en sväng idag. En kortare promenad med Malva i vagnen och Elsie i bärselen borde vara genomförbart. Vi har nu varit inomhus i 2½ dygn i sträck. Vi (i alla fall jag) behöver komma ut.
 
Igår var det 5 år sedan jag och Mattias träffades. Vi båda hade glömt bort det. Tror det var facebook som påminde Mattias som i sin tur påminde mig. 5 år... Det låter inte så länge med tanke på att vi hunnit förlova och gifta oss samt skaffa två barn. Så hur firade vi det? Inte alls. Bättre lycka nästa år. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0