Nattliga kämpare

Huvva vilka kämpiga nätter jag och Pölsan har nu. Igår var stackarn helt slut. Vi satt som sagt och lekte med Malvas FlexiTraxbana. I vardagsrummet. Typ knappt 1½ meter från Pölsan där hon sov. Hon reagerade inte ens. 
 
I natt sov hon i och för sig rätt bra. Men hon vaknade halv 5 och hade en fruktansvärd hosta. Varje gång hon somnade så väcktes hon av hostan. Om hon ens hann somna mellan hostattackerna dvs. När hostan väl lugnat ner sig så var det nästan som störde. Jag köpte en såndär nässug igår. Jag var väldigt tacksam mot mig själv i natt. Elsie tycker verkligen inte om den, men den hjälper. För när jag lyckats rensa näsan lite så andningen blev lättare så lyckades hon faktiskt somna om.
 
Så Strax före 6 fick jag gå och lägga mig igen. Lagom tills Mattias skulle gå upp. Malva låg förstås i vår säng också. Hon stökade ett tag och tillslut beordrade jag henne att gå upp. Så jag fick faktiskt slumra en timme till. Pölsan sover ännu. Hon får göra det. Vill hon inte vakna så väcker jag henne strax innan vi ska till dagis med Malva så hon kan få en ny blöja i alla fall. Utöver det blir det nog inga anstängningar idag för hennes del. I kväll överger jag min lilla sjukling och åker in till stan för "Tjejkvällen". Sjuk eller inte, jag förtjänar att få åka in till stan en sväng. Mattias den stackaren ska få kämpa vidare hemma han. Men jag lär nog inte vara borta så länge. Jag känner mig kryare idag men jag är ju inte frisk än heller. Malva däremot.. Henne märker man knappt förkylningen på, mer än att hon är snorig. Jag trodde hon höll på att få feber igår men hennes temp gick ner igen, och nådde aldrig "feberstatus". 
 
Jaja, det var det. Nu ska jag snegla på våra lägenhetsmöjligheter. Och kaaaanske (skriver jag med stark skepticism) så äter jag någon frukost (Malva är redan klar för Mattias gjorde i ordning och åt med henne. Hallelujah för det!. :) )
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0