Natthosta, lägenhetsjakt och Tjejkväll.

Gaaah! Hoppas förkylningseländet tar slut snart. Det är en sak att ha en jämnström med dåliga nätter och vara förberedd på det. Men när man haft några bra (eller bra och bra, bättre nätter i alla fall) och sedan åker på ett gäng dåliga så blir man så besviken och helt plötsligt är de jobbiga nätterna ännu jobbigare. Eller så känns det bara så för att jag själv inte heller är frisk. 
 
Ungefär runt midnatt drabbas Elsie av rejäla hostattacker. Har varit så tre nätter i rad nu. I natt fick vi (jag) vara uppe tre gånger. Pölsan slumrar ju i min famn men blir ledsen så fort jag lägger ner henne. Inte för att jag har så mycket emot att sitta och mysa med henne, hon är ju min lilla bebis ju. MEN 3 på natten så är sängen och den egna sömnen mer lockande. 
 
Så idag gör jag inte många knop. Lägenheten ser ut som en bombnedslag och jag är helt okej med det. (Y) Dagens ansträngningar sträcker sig till middag, och möjligtvis disken. Resten skjuter jag upp tills i morgon. Känns helt ok. Fast det är klart, jag jagar ju en man för att boka in en lägenhetsvisning för vår eventuellt framtida lägenhet. Känns konstigt att veta att om vi tackar Ja till lägenheten så får vi den. Bara sådär. Inget mysterium, inga funderingar, bara vetskap. Vi står som först i kön på den lägenheten. Men vi vill som sagt se den först.
 
Igår var jag förresten inne i stan på Halmstads första "Tjejkväll". Rätt mysigt. Men det var rätt mycket folk i farten. Gick bergis lysande för affärerna. De höll öppet mellan 18-20 och alla hade olika erbjudanden, rabatter och annat skoj. Jagt var där i lite mer än en timme. Shoppade lite olika kroppsvårdsprodukter, typ ansiktskräm, ansiktsrengöring, handkräm mm på apoteket och the bodyshop. Fick lite bonusgrejer och rabatt bara för att jag handlade igår. Jag hittade även två julklappar till julklappspelet, fast de var inte rabatterade men de var så fina att jag köpte dem ändå. :) Köpte även att par örhängen till mig själv. Små billiga som jag ska ha bara för att hålla hålen öppna så jag slipper sticka upp dem varje gång. Var rätt mysigt att stora runt där själv. Hade dock varit lite roligt med sällskap också. Men att vara själv har sina fördelar, det var lättare för mig att ta mig fram som gick ensam jämfört med de som kom i stora flockar och skulle fram någonstans. Många butiker bjussade på fika av olika slag, godis chips, kakor, dricka, bubbel must mm. Jag drack en jättegod äppelmust inne på Lindex. Ville fråga vad det var för sort men det var så mycket folk ivägen så det fick förbli ett mysterium. Den lilla timmen kändes som 2-3 timmar så det var mysigt med lite "egentid" även om jag inte direkt var för mig själv. 
 
Jahopp. Nu ska jag jaga efter Pölsan som simmar omkring här på golvet. Här om dagen kom jag på henne med att försöka dra sig fram på armarna sådär som Malva gjorde. :)
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0