Morgontrött

I morse tvingade jag upp stackars Mattias strax efter 5. Jag var så trött att jag inte ens orkade ha dåligt samvete. Och egentligen ska jag väl inte behöva ha det heller. Det är ju hans barn också. Säll som han är pallrade han sig upp med en mycket morgonpigg Elsie (hur hon kan vara pigg fattar jag inte för hon somnade inte förrän strax före 22 igår.
 
Så jag själv kom väl i säng vid 22 men fick inte somna ordentligt förrän vid midnatt. Samtliga familjemedlemmar turades om att störa mig (inklusive katten och Mattias). Sen när jag väl somnade nån gång efter tolv så fick jag faktiskt sova till strax före 3. Då vaknade pölsan och höll låda i en halvtimme. Jag hann knappt somna om innan hon drog igång igen vid kvart i fyra. :( Och sen fick jag vandra mellan soffan och spjälsängen i 50 minuter (amma, lägga ner, plocka upp. Amma, lägga ner, plocka upp...). När klockan var strax efter halv 5 så gav jag upp och ignorerade henne. Hon var ju inte ledsen eller arg. Bara pratglad. Mattias och Malva kunde ändå sova sig igenom hennes babblande så det var bara jag (och Elsie försås) som var vakna. Men när hennes hurmör dalade vid 5 så tvingade jag upp Mattias eftersom jag sovit så lite i natt. Slutligen fick jag sova en timme  till ungefär. Välbehövligt kan jag lova! 
 
Givetvis sover Pölsan nu, så sen idag när jag har tid att vila lär jag ju inte få det. Typiskt. Tur vi inte ska göra något särskilt idag. Malva ska vara på dagis och jag ska väl vika tvätt och leta efter en barnsäng till Malva. Har bestämt oss (dvs jag har bestämt, hehe) att hon ska få "en riktig" säng. Lutar mot en juniorloftsäng. Har hittat en som inte är alltför hög men ändå tillräckligt hög för att rymma spjälsängen under sig. Men men, vi spånar som sagt bara på lite olika idéer just nu. Får se hur det blir sen. Jag är väl lite snål också för jag tyckte sängen jag hittade var lite väl dyr (ca 5000 kronor). Notera då att efter flytten ska vi även köpa en ny soffa (fast när jag skriver ny så kan det lika gärna vara nytt som i begagnat). 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0