Halloweenkalas

Igår var vi iväg på Halloweenkalas. Eller det var snarare ett femårkalas med halloween-tema. Malva slet rätt ont hela kvällen. Hon är så rädd för utklädnader av alla de slag, oavsett om de är menade att uppfattas som läskiga eller inte. Det blev en del tårar under kvällen. Stackarn. Nu är hon lätt traumatiserad och vill till exempel inte att Mice ska komma hit eftersom hon förknippar honom med en läskig mask. Inte så kul eftersom han ska komma hit och vara barnvakt i morgon när jag åker till sjukan så de kan ta bort stygnen i min mun (som för övrigt fortfarande gör löjligt ont, det borde det väl inte göra nu längre??).
 
Jag har försökt bearbeta henne lite och förklara att Mice kommer hit men att masken stannar hemma. Men hon blir ändå nervös. :/ Är kanske bäst att släppa det helt så kanske hon inte tänker på det när Mice (och barnen) kommer i morgon. 
 
Jaja, idag är det helg-röj som står på menyn. Allt städ och tvätt vi gör på helgerna har inte blivit av denna helg så jag får försöka ta itu med det idag. Lika bra att jag håller mig sysselsatt för inatt jagade Elsie upp mig 4 gånger. Malva kom till vår säng typ när jag nyss hunnit somna och sen sov hon oroligt och stökade hela natten. Med andra ord är jag (vi alla) trötta idag. En sak är säker: rutiner är verkligen heliga. Jag ruckar INTE på Elsies rutiner igen. Ever! (Jag kaaanske kan tänkte mig något undantag. Under förutsättningen att jag fått sova hela nätter i minst en vecka först).
 
 
Lägenhetsjagandet går väl rätt bra också. Eller bra och bra. Men vi står i kö på fem lägenheter (skulle varit sex om inte hfab har en maxgräns vid 5-lägenheter). Men samtliga har sista anmälningsdatum idag så i morgon skriver jag upp oss på den 6e och sista lägenheten som för närvarande är intressant för oss. Jag har även kontaktat någon nisse ang. en annons på blocket. Men har inte fått något svar ännu. Misstänker att annonsen inte är aktuell ännu för det stod att det var bråttom, och annonsen var upplagd i mitten av oktober, så de har säkert redan hittat hyresgäster. Jaja, det var det. Elsie leker hela havet stormar på golvet (hur kan hon förflytta sig så snabbt? Och Malva sneglar på barnprogram). Och jag.. Tjae jag ska väl ta och packa inför dagis kanske. 
 
Adjöken!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0