Fredagsbekännelser

Wohoo! Ikväll ska vi kolla på lägenheten. Spännande! Sen har jag hittat en som vill hyra ut sitt hus också. Vet dock inte hur länge. Och hen lär ju knappas tillåta djur. Är sällan någon tillåter det. Men men, jag har hört av mig i alla fall så får vi se om jag får något svar. 
 
Här hemma har vi inte gjort många knop. Vi har alla fått sova mer än vanligt men det tar ändå lite tid att repa sig från lång tid med lite och/eller dålig sömn. Pölsan och jag är fortfarande krassliga men vi är helt klart på bättringsvägen. Snart ska jag hämta hem Lillskruttan från dagis och i eftermiddag ska jag nog försöka rycka upp mig lite och ta tag i det som jag sköt upp igår (för nej, det har jag inte gjort ännu, medan Elsie sov passade jag på att sticka strumpor istället och samtidigt snegla på det okända. Jag kanske mumsade i mig lite choklad också. Kanske). 
 
Jaja, det var fredagens bekännelser. Jag återkommer kanske ikväll efter vi sneglat på lägenheten. Annars kommer det säkert ett litet (eller stort, man kan inte lita på mig) inlägg om det i morgon. Eller någon annan dag (man kan som sagt inte lita på mig). :)
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0