Fiasko

Dagens besök till spec.tandvården var rena rama fiaskot. Bara slöseri med tid. Jag kom tid och tandläkaren tittade på mig (på mina stygn för att vara noga) i typ tio sekunder. Sedan funderade han en liten stund och frågade sen när de hade gjort ingreppet. Jag mummlade att det var i torsdags. Han funderade lite till och sa sedan att det var för tidigt att ta ut stygnen och att besöket fick ombokas.
 
Tillåt mig att säga:
 
"VAD VAR DET JAG SA!?!?!?!!" 
 
Jag har muttrat ända sen i söndags att det var helt knäppt att jag fick en tid så tidigt eftersom stygnen bara skulle fåttsitta fem dagar. Så jag fick pallra mig hem igen med en ny återbesökstid. Hmpf! 
 
Hur tänkte de när de bokade in den tiden?! Nu fick ju jag stackars Mice att släpa med sig barnen, mellan sina arbetspass, hela vägen hit för att vara barnvakt. Men så visade det sig att det var helt i onödan. :/ Jag påpekade till tandläkaren att jag fixat barnvakt tre gånger nu. Och att den här gången måste jag få en tid på morgonen/förmiddagen och att jag måste ta med "den lilla" som jag uttryckte mig. De kunde ju inte gärna protestera så Elsie får följa med på måndag när jag ska dit igen, och ta ut stygnen (på riktigt den här gången). 
 
Ikväll har vi lekt med Malvas FlexiTraxbana som vi köpte för en mindre evighet sen. Jag grävde fram den ur garderoben och vi satte ihop den. Den var en hit! Malva är helt såld på den och tycker det är jättekul. Så det är väl årets julklapps/födelsedagspresenttips för hennes del tror jag. 
 
Jag ringde förresten hfab. Är så konstigt, de påstår att vi bara fått erbjudande om två lägenheter (och på mina sidor finns bara två lägenheter med också) MEN Mattias har fått erbjudande via mail om tre olika lägenheter. Weird. Nåja, jag ringde som sagt dem och vi står som 5a på lägenheten på Strandvallen (som är på bottenplan). Den andra trean, som är på andra våningen ligger vi 1a på. ETTA! Det innebär alltså att OM vi tackar ja så får vi den lägenheten. Jag har varit hispig halva dagen över det. Vet inte om jag tycker det är bra eller dåligt. Jag vet ju att det är bra. Men samtidigt undrar jag om inte vi kan få någon liiiite bättre. Men men, ska avvakta tills i morgon (för då utökar eventuelt antalet lägenheter vi får titta på) och sen ska jag kontakta han som bor där nu och boka in oss för en visning. Lägenheten på Strandvallen kan vi nog nästan strunta i. Den lär vi ju aldrig ha chans att få om det är fyra personen föra oss i kön.
 
Jaja det var det. Nu ska jag fli på mig lite mer kläder (har haft frossa hela dagen) och sen göra något vettigt.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0