Det blev utgång ändå

Hmpf. Sekund efter jag publicerat mitt förra inlägg (där jag påstod att jag absolut inte ville ut utan jag skulle hålla mig inne p.g.a. kylan) så klädde jag på Elsie och gick ut igen. Hon blev fasligt besviken. Först blev det en tripp till apoteket. Sedan City gross och sedan max. Innan jag vände hemåt igen åkte jag även till babyprofsen för att undersöka deras stolsutbud. Elsie var sur och irriterad. Hon ville minsann inte åka i någon jäkla bil. Hon slocknade så hon fick sova i bilen medan jag var inne på babyproffsen. Blev ett ganska snabbt besök men jag hann ställa lite frågor. Så nu är beslut fattat och vi har beställt en bilbarnstol till Elsie. En dyr sådan. Över 1000 kronor dyrare än om vi skulle köpt en likadan som Malva har. :S Sen insåg jag nu att det kanske var dumt att köpa en stol idag. På fredag är det ju "black friday". Jag blir rätt sur om vi hittar en bra och billig stol då. Då kanske vi ångrar vårt köp och köper något annat (dvs om vi hittar något bättre och billigare).
 
Jaja det var det. Vi har haft två spekulanter på lägenheten här ikväll. Den ena damen/tanten mer eller mindre ramlade in i lägenheten. Vi har så hög kant in och hon missade det så hon stupade i hallen. Stackarn slog sig en del. Malva stirrade på henne och tyckte det var oerhört konstigt beteende. Sen gav hon tanten en kram och tvingade mig att också göra det. Sötfia.
 
Det är mycket på gång nu. Tänk att om knappt tre veckor åker vi upp till jämtland. Och sen är det helt plötsligt bara en månad tills vi ska flytta. Jösses!
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0