Zombiedrömmar och andra hemskheter

I natt drömde jag en zombiedröm. Den (för mig) absolut värsta sortens dröm som finns. Jag fullkomligen avskyr dem och får en sån extrem ångest. Tack och lov var den här långt i från den värsta (jag får fortfarande ont i magen när jag tänker en sådan dröm när en zombie började gnaga på mitt ben *ryser* ). Men även om den inte var så fruktansvärd som de brukar vara så vill jag då minsann ändå klassa den som en mardröm. Uacha! Jag skyller det på 6:an som sände en zombiefilm för några dagar sen. Det ironiska med det hela är att just den zombiefilmen vill jag se. Den gick dock så sent så jag såg bara en liten stund på den.
  
 
Från en hemskhet till en annan. Idag grät Malva rekordmycket när jag skulle lämna henne. Visst har hon varit ledsen ibland förut och inte velat att jag skulle gå men det har vanligtvis gått att distrahera henne, men inte idag. Hon bara grät och grät. Personalen föreslog (till mig och Malva) att jag kunde vinka till henne genom fönstret. Det brukar funka på de andra barnen. Så jag tog med mig Elsie och gick ut och runt till det rätta fönstret. Jag hörde redan innan jag rundat hörnet att Malva fortfarande grät. När jag kom till fönstret så knackade jag på det och vinkade till Malva. Hon kom då fram till fönstret, fullt med tårar i ögonen och resten av ansiktet. Hon grät fortfarande jättemycket och sträckte upp armarna mot mig och sa "komma mamma". Herregud vad hemskt det var att vinka till henne och sen bara gå. :'( Jag hade så dåligt samvete att jag köpte en ny bok till henne. :S Förvisso en billig, men ändå. Vi får hoppas det inte blir någon tradition. 
 
Idag fick jag i alla fall tag på banken. Hejja vilka framsteg! Vi fick ett möte på torsdag nästa vecka så nu är det bara att hålla tummarna för att de inte säljer lägenheten innan dess. Och att banken går med på att ge oss lånelöfte. Vilket jag betvivlar men kan samtidigt inte låtabli att känna mig hoppfull. 
 
Jaja, det var det. Nu ska jag fånga Malva och övertala henne att ta på sig pyjamas. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0