Låst

Uscha vad jag känner mig låst utan telefonen. :( Har en massa samtal att ringa men det är inte helt lätt utan telefon. Så typiskt att vår extratelefon också är paj. Vi misstänker vattenskada efter att Malva lekt med (dreglat på) den. 
 
Skulle behöva boka frisör tid, boka hotell, ringa "matstället" och ringa vårdcentralen. Antar att vårdcentralen är mest akut eftersom det är meningen att jag ska ta ett blodprov på måndag. Det är dags att kolla upp mitt tsh-värde nu för att se om jag äter rätt dos levaxin eller inte. Direkt efter förlossningen så halverades nästan min dos men efter en viss tid måste man ju kolla så att allt står rätt till. 
 
Överväger att åka till elgiganten eller nåt och faktiskt köpa ett batteri trots att jag troligtvis kan få ett gratis via garantin. Det handlar ju bara om 3-400. Visst är det nice att få det gratis, men det är ännu mer nice att ha en fungerande telefon, och ett batteri är ju billigare än en ny telefon. Ska dock försöka motstå frestelsen eftersom jag ska få låna en telefon i morgon eller på lördag. Dock är det försent i helgen eftersom jag måste ha fått tag på vårdcentralen senast i morgon så de hinner ordna med remissen för blodprovet. Gaah! Fast en dag hit eller dit kanske inte spelar så stor roll. 
 
Jaja, det var det. Hade tänkt jobba idag men sen ångrade jag mig. Ska bara ta det lugnt och skönt idag och skrota runt här hemma. Jobbet tar jag tag i igen i morgon (ja, jag hör hur bortskämd jag låter. Men det får man när man dagarna innan ammade och jobbade samtidigt). 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0