Konspirationsteorier

Usch vilken hemsk natt vi haft. Den sämsta natten på.. Tjae.. Över ett år i alla fall. Precis när vi lagt oss vid 22 så vaknade Malva och var helt galet upprörd. Skrek och grät och klagade först på ont i magen och sen ont i benet. Jag var givetvis den enda som dög. Hon gick med på att sova i vår säng men bara om hon fick sova på mig. Jag fick inte släppa taget om henne eller lägga ner henne i sängen för då började hon gråtskrika igen. :/ 
 
Nåja, efter ett tag lugnade hon ner sig och gick med på att sova mellan oss. Så hon och Mattias slocknade medan jag låg vaken. halv 12 vaknade Malva igen och tog omtag med skrikgråten. Återigen så dög ingenting och hon ville inte sova i vår säng. Vi försökte få henne att sova i sitt rum men det gick då verkligen inte. Så tillbaka till vår säng igen. Efter lite övertalning, skrik och gråt gick hon återigen med på att sova mellan oss istället för på mig. Malva och Mattia somnade igen, jag låg vaken rätt länge. Tror jag fick sova en kvart tills Malva vaknade igen 01:45. Tårar och skrik. Igen. Vid det här laget fick jag nog och tog med mig henne till hennes rum. Efter lite gos i soffan varvat med tårar och skrik så lyckades jag faktiskt få henne att somna i sin egen säng. ÄNTLIGEN fick jag också sova ordentligt. Bara för att väckas 1½ timme senare av Elsie. När amningen väl var avklarad fick jag ju i och för sig sova igen. Underbart! Har totalt sovit cirka 3 timmar i natt. 
 
För att öka spänningen ytterligare ryckte jag upp Malva klockan 6 för att åka till Torup och möta Ida och ta Cola eftersom de akut behövde hundvakt.
 
Malva är förvånansvärt snäll för att ha sovit så dåligt och klivit upp en timme tidigare än vanligt. Busig som vanligt förstås, men inte överdrivet kinkig. Elsie däremot, den enda av oss i familjen som sovit som vanligt, är kinkig. Hon som typ aldrig är kinkig på förmiddagen vill inte göra något annat än att amma. Hejja! Jag tror hela världen konspirerar mot mig idag. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0