Söndagsprat

Gaaah! I morse vaknade jag vid 4 och har inte kunnat somna om (???). Och nej, det är inget på gång, jag har inga känningar. Det fanns helt enkelt ingen anledning till att jag inte skulle kunna somna om. Men det gick helt enkelt inte. Dåligt! :( 
 
Malva gjorde oss sällskap som vanligt vid 6 så då var det ju bara att ge upp och pallra sig upp. Så nu inväntar vi att affären ska öppna så jag kan åka och köpa frallor. Orkar inte ställa mig och baka själv. 
 
Idag ska vi iväg och kika på ett skötbord. Tanken är ju att "vi" ska "hiva" ut badkaret och ställa in ett skötbord samt någon sorts förvaring istället. Vore ju nice om vi hann med det innan bebisen kommer. Vilket vi troligtvis kommer göra för den kommer väl aldrig titta ut. Och bara för att slippa tjat kommer jag eventuellt att stänga av min telefon på tisdag (bf-dagen). Trott eller ej men vi hade tänkt säga till när ungen är född (varför skulle vi försöka dölja det liksom?). Men det är jobbigt att vänta, jobbigt att vara obekväm ha konstant ont och vara höggravid. Och det är jobbigt med alla frågor. Så om telefonen är på död på tisdag så beror det snarare på att jag i ren protest gömmer mig och inte på att vi är på BB.
 
Jaja, frallor var det visst. Nu öppnar ju affären snart så det är väl dags att dra på sig några strumpor. Adjöken!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0