Rrrrring! Rrrrring! Rrrrrring!

Grrr! Försöker få tag på nån på löner men det är tydligen lättare sagt än gjort. VARFÖR är det, oavsett vart man ringer, svårt att komma fram? Är det inte tre månaders kö så går det inte att nå rätt person. Eller så har de gått från dagen, eller värst av allt: de svarar helt enkelt inte. Gaah-det-är-så-galet-irriterande!! Går de (hon) hem tidigt bara för att det är fredag kommer jag bli helt jävla skogstokig.
 
Jaja, jag ska väl fortsätta terrorisera lönekontoret för idag måste jag ha svar, så är det bara. Så jag sen kan ringa försäkringskassan. Kan hända det alltid är kö dit men man kan vara rätt säker på att man förr eller senare får tag på någon. Sen skiftar väl kompetensen en hel del när man väl kommit fram men så är det väl inom alla yrken antar jag. 
 
Jaja, ska snart ta och väcka upp trollungen också. Hon har snart sovit i 2½ timme så det lär väl vara full fart på henne i eftermiddag. Det är det inte på mig. 
 
Långsam, trött, eller lat eller inte. Jag lyckades i alla fall släpa oss in till stan och lämna in Mattias telefon för lagning. Kanske borde ta och göra något åt min egna också nu. Kan bara inte bestämma mig för om jag ska laga den eller helt sonika köpa en annan. Beslutsångest! 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0