Nattliga besvär

 
Uscha vilken besvärlig natt vi haft här hemma. Jag sover ju alltid mer eller mindre dåligt men i natt så vaknade jag minst en gång i timmen, oftast var det 2 ibland till och med 3 gånger på en timme. Fanns ingen bekväm ställning att sova i, får ont i lederna hur jag än ligger och gårdagens promenad gjorde dessutom vändningarna värre än vanligt. :( Sen något som var ännu värre var att Malva vaknade typ 5 gånger i natt och var ledsen, stackars lillan. Hon hade nog drömt mardröm igen för i natt var hon återigen rädd för "trollet". :( 
 
Idag tänker jag med andra ord inte göra många knop. Fast det gör jag ju aldrig annars heller. Ska ringa några samtal och sen kanske blir lite småplock här hemma, men thats it. Ska försöka hålla mig från att sova något i hopp om att jag ska sova lite bättre i natt. Är så drygt att vakna mitt i natten och inte kunna somna om. Kan ju liksom inte gå upp och göra något heller för då stör jag ju de andra två.
 
Igår passerade vi bf, föga förvånande. ;) Men det känns rätt okej. Jag känner mig fortfarande inte redo. Hehe. Man ju tycka att man efter 9 månader hunnit förbereda sig men nej, inte den här gången. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0