Misstag

Hmm, var lite väl optimistisk i morse så för att fördriva tid "slängde" jag ner Malva i vagnen (totalt osant eftersom hon klättrade upp och satte sig i den själv. Två gånger) och gick till city gross för att handla lite. Både jag och Malva tyckte det var skönt att komma ut en sväng, och det tog inte så överdrivet lång tid heller. ca 75 minuter att gå dit, handla och sedan gå hem igen. Men 75 minuter av konstant gående samt puttande på en vagn tog minsann ut sin rätt. Jag hade liksom ont i bäckenet redan innan vi gick så när vi väl kom hem och jag satt mig ner så kunde jag nästan inte gå längre. :´(  Nu har jag legat på sängen och vilat i 1½ timme och det gör fortfarande skitont att över huvudtaget göra något, men jag är i alla fall lite mer rörlig, även om det är med betoning på lite. 
 
Strax ska jag väl försöka skaka liv i lillskruttan. Hon har sovit betydligt längre än vad som behövs, men jag själv ville så gärna vila lite längre, kommer väl surt efter ikväll antar jag, det återstår att se. 
 
Och i övrigt då? Tjae.. Det kommer nog inte komma någon bebis idag i alla fall, oavsett vad rutinultraljudet sagt. Dessutom har vi ju redan bestämt att den ska komma på fredag. Fast jag tvivlar på att den kommer då heller. Och just nu, när jag sitter stilla och inte rör något mer än fingrarna, tjae då känns det faktiskt rätt okej ändå. Det är mest när jag rör mig och får ont som jag blir frustrerad och överväger att dra ut ungen med handkraft. Totalt omöjligt förstås (jag har ju liksom ingen handkraft, hehe).
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0