Måndag

Men hejja vilket otrevligt uppvaknande! I natt när Pölsan väckte mig så kände jag att jag började få ont i halsen. Misstänkte redan då att jag höll på att bli sjuk. Pölsan höll mig uppe i tre timmar (?! Måste vara något sorts rekord). Var ganska död när jag väl fick somna om. Sen kom Malva och väckte mig 1½ timme senare. Då hade jag plötsligt mer ont i halsen, plus näsan och huvudet. Och med en förhöjdtemp som hotar med feber. Blä vad jag inte behöver detta! :(
 
Idag bär det av mot sjukan för cellprovstagningen. Tack och lov flexar Ida så hon kommer hit och tar barnen medan jag är på sjukhuset. Det är en deal vi gjorde för att vi har Cola hos oss i några dagar. En mycket bra deal måste jag säga. Hade nog kunnat ha han är hela veckan bara jag slapp ta med barnen (framför allt Malva) på cellprovstagningen. Det är nog jobbigt som det är utan att jag behöver ha två kinkiga ungar med mig. Inte för att de är särskilt kinkiga nu men ändå. 
 
I morgon är det bvc som gäller. Tror jag. Har försökt ringa dem idag för att höra om Pölsan ska vaccineras eller inte eftersom hon varit sjuk (och är inte helt frisk ännu). Det är dock inte helt lätt att få tag på någon för nu under några  veckor måste man tydligen ringa genom vårdcentralen och vänta fint i kön där innan någon ringer upp. Hmpf, som om personen som ringer kommer kunna svara på om hon kan få sitt vaccin eller inte. Gaah jag blir så less! 
 
På onsdag rullar jobbet igång. Jag har en grej kvar att skriva (som jag hade lyckats glömma bort ??). Så då ska jag träffa bossen och sen är det jobb som gäller. Stress stress stress. Sa jag att jag blivit sjuk också? ;) 
 
Jaja. Ska väl tvinga ner någon sorts frukost nu antar jag. 
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0