Impad

Idag har jag (utan att låta alltför självgod) faktiskt imponerad på mig själv. 
 
Vi hoppade nationaldagsfirandet på Hallandsgården för vi kände att det blev för stressigt. Istället åkte vi direkt till invivigningen av Kattekattsleden som var i Slottsparken. Malva fick ge sig ut på sina första cykeltävling. Trehujulingsrace. I ett inledande skede verkade hon inte ha någon konkurrens eftersom ingen annan ville cykla. Men strax innan det var dags så fick hon en motståndare. Det var dock lite rörigt och många intryck så Malva hade nog inte riktigt koll på vad som hände. Konferancieren, som var någon snubbe från svt (Ola Selmén eller nåt sånt) försökte intervjua henne men hon var en aningen för blyg så Mattias fick ställa upp istället (jag gömde mig med Elsie 1½ meter bakom dem och filmade allt, hehe). Malva kom tvåa i sitt första lopp. Av totalt två deltagare. Hon hade dock oddsen emot sig eftersom de cyklade på olika cyklar och Malva cyklade inledningsvis på gräs. Dessutom var hon nog en av de yngsta som ens försökte tävla. Men men, hon tyckte det var skoj och det tyckte vi med. :) 
 
Pölsan började dock tappa humöret så jag fick smyga undan flera gånger och amma. Vilket bara lugnade hennes humör en liten stund. När vi beslutade oss för att åka hem var hon galet upprörd. När vi kom hem fann vi orsaken. I blöjan. Stackars lillan. :( 
 
Malva var helt slut av alla intryck så hon slocknade i bilen på vägen hem och sov i över en timme (hon hade nog sovit ännu längre om inte vi väckt henne). Pölsan var också rätt trött så efter ny, torr och ren blöja samt lite tröstande amning så slockade hon med. Hon har sovit i typ två timmar och sover ännu. Det gjorde mig helt salig av lycka för jag hann faktiskt jobba i en timme. Det är förvånande vad man kan åstakomma när man har ont om tid. Tog itu med mitt största orosmoln/utmaning på jobbfronten och inom loppet av en timme (eller 65 minuter om man ska vara noga) så hade jag skrapat ihop maxantalet tecken för just den artikeln. Men jag är långt ifrån klar eftersom den måste finslipas. MYCKET! Men ändå, var rädd och trodde det skulle ta en hel vecka att ens komma någonstans alls men så kom jag igång så bra på bara en timme. Hejja mig! :D 
 
Jahopp, det var den här dagen det. I skrivande stund ligger som sagt Pölsan och sover. Malva pärlar i köket medan Mattias lagar mat. Är nog första gången i år typ så det är minsann på tiden. Okej, kanske inte första gången i år men det är definitivt max tredje gången. Tusan vad jag lagar maten ofta :S ska nog bli lite ändring på det.  
 
Oh, Malva har förresten löst våra önskningar inför bröllopet. Jag frågade henne vad vi borde önska oss här är resultatet:
 
Prälor
Mer pärlor
Ett paket. Och i paketet ska det vara en häst.
 
Hehe, så där har ni det, vår önskelista ala Malva. Skämt åsido så ska vi faktiskt ta tag i det (och med vi menar jag väl jag). Nån gång i framtiden. När det finns tid. 
 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0