Gräsänka

Jahopp, nu är jag inne på dygn 3 som gräsänka. Mattias åkte mot Jönköping och Dreamhack i lördags. Då tog jag med mig tjejerna och åkte till Falkenberg. Tror Malva tyckte det var riktigt skoj. Massor med utelek och vi passade även på att ha en picknick i Blackeberg. Mysigt. Men Pölsan tyckte dessvärre in det för hon bajsade ner sig totalt. Och givetvis hade jag inte med mig några extra kläder. Tack och lov hade jag packad med en blöja och en handduk. Elsie bajsar nästan aldrig ner sig så när vi skulle iväg avfärdade jag behovet av extrakläder. Det lär jag ju inte göra igen. Nåja, hon fick näcka och efter lite amning av ordningen återställd och Pölsan nöjd. 
 
Kvällen blev desto jobbigare då Malva och Elsie tycktes ha bytt personlighet. Vi skulle nämligen sova över och Malva skulle få sova i Leos säng. Jag trodde att hon aldrig skulle somna eftersom det var lite nytt och spännande. Men hon slocknade som ett ljus nästan direkt och vaknade bara en gång. 1½ efter att jag lagt henne trillade hon nämligen ur sängen. Stackars lillan. Satt där på golvet, lutad mot sängen och knappt vid medvetande för hon var så trött. Det var bara att lägga henne igen och på med en filt så somnade hon om.
 
Pölsan däremot höll igång betydligt längre. Jag gjorde läggningsförsök med henne från 20:00 tills jag lyckades 00:20. Då hade jag ammat nästan i ett sträck, och nästan helt uteslutande på samma sida dessutom, och haft dålig hållning så nu har jag en mjölkstockning som heter duga samt en spricka. På samma sida *gråter*. Nåja, när Pölsan väl somnat ordentligt och accepterat att sova i hårdliften så hann jag typ bara lägga mig ner och andas ut innan Elma drog igång. Trött och tjurig gapade hon en bra stund.  
 
"GAAAAFFEEEEEL!" Vad fanken skulle hon ha en gaffel till?? Totalt ologiskt. Nåja, När Elma väl lugnat ner sig och jag faktiskt lyckats somna så var klockan 1. 2 timmar senare väcktes jag av Pölsan som skulle amma igen. Snacka om att jag var trött då. 
 
Och Malva som sovit hela natten tyckte som vanligt att vi skulle göra morgon tidigt. Jag var dock sisten att masa mig upp även om jag var vaken
 
15:30 var vi tillbaka i Halmstad. Kändes konstigt och ensamt på kvällen. Jag kikade på jurassic park 3 men gick och la mig vid 22. Och idag har vi inte gjort så många knop. Blev en tripp till apoteket och affären men mer än så har vi inte gjort. I morgon kommer Mattias hem igen och då har vi tur om vi ens hinner med det vi ska hinna med. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0