Gnällmåndag

Bläääh för att vara sjuk!! :-( Började bli tungandad nu på kvällen så efter lite velande (i typ 10 sekunder) så tog jag nässpray. En nässpray som varit "öppnad" i minst 4 månader. BIG misstake! Svider och gör rejält ont i näsan, och med tanke på att nässprayen var ämnad för barn så borde det inte göra det. Blev rekommenderad att köpa barnvarianten för en evighet sen för att den är svagare och bildare än den för vuxna (som jag nästan alltid får ont av). 

Nåja.. Till något annat. Dagens besök på sjukhuset gick väl bra. Det gick väldigt fort sp det var ju bra. Gynekologen sa att hon trodde det bara var lätta cellförändringar. Utifrån vad hon kunde se (i mina öron låter det oroväckande när de kan se dem men jag är ju inte insatt i ämnet). Men hon ville ändå "knipsa" lite för att skicka på analys. Så två "knipps" (bitar av slemhinnan) är på väg för att undersökas och jag får svar om 4-5 veckor. Usch för att vänta! Provsvaren kommer komma strax innan bröllopet så jag hoppas innerligt att de är bra. Tror de var lite oroliga för mig för efter undersökningen fick jag inte kliva upp direkt utan de ville att jag skulle sitta på kanten en stund först. Och de ville försäkra sig flera gånger om att jag mådde bra innan jag klev upp (?). Kanske såg blek och sliten ut. Ska jag vara helt ärlig så kände jag mig lite skakis också. Men det var nog för att jag stressat upp till sjukhuset och varit nervös inför undersökningen. Liknande sak hände hos barnmorskan på återkontrollen efter förlossningen. Hon trodde att mitt järnvärde skulle vara dåligt för jag såg så blek ut. Men mitt järnvärde var helt normalt. 

Förkylningarna härjar ännu här hemma. Pölsans besök till bvc i morgon blev uppskjutet en vecka så hon ska hinna återhämta sig innan vaccineringen. Idag hade hon en temp på 37.8. Har förvisso varit varmt idag men vid det tillfället var hon väldigt lätt klädd (tunn body, inga byxor). Stackars lillosten. 


Jaja. Känner spontant att jag ordbajsar nu. Dags att sluta med det och försöka sova.

Oh bara ett sista gnäll: har fått en infekterad spricka som varar. Igen. Jag kommer nog aldrig få uppleva det där härliga, mysiga och bekymmersfria ammandet. Idag känner jag mig defekt. På alla plan. 

Oh, en grej till: klänningen kom idag. Budet gjorde mig nästan gråtfärdig  (tror min allmänna förkylningshälsa har med saken att göra) men vid en snabb provning kunde jag konstatera att det passade förvånansvärt bra. Lite förstor bara. Men hellre det än för liten.

NU ska jag sluta. På riktigt.

God natt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0