En smula förvirrad kanske

Ehrm.. Idag när jag skulle hämta Malva på dagis så försökte jag sätta in Elsie i förarsätet. Weird! Skyller det på att det är nya dagistider. Och det faktum att jag har en miljon saker att göra. OCH det är deadline denna vecka så allt ska in till tidningen. Nu är det ju inte så mycket som ska in för min del. Bara två artiklar. Men å andra sidan så har jag insett att tillsammans med de övriga "en miljon" sakerna jag ska göra så blir det ganska mycket ändå. 
 
Nåja, kanska ska uppdatera lite om vad vi haft för oss. Mattias var ju som jag tidigare nämnt på dreamhack förra helgen. Han kom hem på tisdagen och onsdagen spenderades med tvätt, städ och planering för på torsdag åkte vi till Öland. Egentligen var resan helt meningslös eftersom vi nästan inte åstadkom något av det vi skulle. Men det var som vanligt mysigt att vara där så meningslöst eller inte så var det rätt bra ändå. :D Vi måste dock åka dit en sväng till för att träffa floristen så vi får åka dit någon gång i juli också. Men det känns rätt okej eftersom det gick så bra att köra med barnen. Behövde bara göra ett stopp på vägen dit och ett stopp på vägen hem. Rätt bra med tanke på hur liten Elsie är och hur otålig Malva kan vara. Men våra flickor var så duktiga så. :) 
 
Nu har vi återgått till vardagen. Eller vi försöker i alla fall. Malva har varit sjuk men har repat sig från det (hon var knappt påverkad ändå, men hon hade faktiskt feber ett tag). Nu har Pölsan däremot blivit rätt så krasslig. Snorig och lite tröttare än vanligt. Dessutom spydde hon ner mig jättemycket idag. Alltså verkligen jättemycket. Det var i klass med spädbarns-Malva (för er som inte vet så är det ett vedertaget mått i detta hus).
 
Idag står jobb på menyn men i skrivande stund inväntar jag svar från redaktören. Så därför sitter jag här och latar mig medan Malva (på gott och ont) roar sig själv. 
 
Oh! Jag har ju bara en sak till jag måste berätta! När jag skulle hämta Malva på dagis idag så tyckte jag mig skymta något i hennes jackficka (hon hade en vanlig munkjacka på sig). Tänkte att hon kanske stoppat på sig någon leksak så jag började rota i fickan. Till min inte alltför stora förtjusning var det en snigel. :/ Busungen hade plockat på sig tre sniglar och lagt dem i sina fickor. Det var med enormt stor förskräckelse som jag med en troligtvis högst motbjudande min rensade hennes fickor och återförde sniglarna till naturen. Hädanefter kommer jag med nervositet i hjärtat genomsöka hennes fickor innan hemgång. Haha min lilla tokfia! <3
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0