Det här med att bränna sig...

Alltså.. Jag kanske framstår som överdrivet nojig och löjlig när jag är rädd för att Malva ska bränna sig i solen när det är sent på eftermiddagarna eller om det är skugga, eller mulet.. You name it..
 
Jag har flera gånger hört påståenden om att det inte är någon fara för solen är ju antingen inte stark, eller så är den inte ens "framme". Nå jag synar bluffen och säger BULLCRAP! Igår var vi på lekplatsen och solen var INTE framme. Det var mulet hela tiden de två timmarna vi var ute och solen syntes inte till en enda gång, och vad händer?! Jo jag har bränt mig i ansiktet. Framförallt pannan och hårbotten intill pannan, den är röd och kliar och svider. :( Snacka om att jag fick dåligt samvete då eftersom jag inte smörjt Malva OCH dessutom haft Elsie framme "för det är ju ändå mulet". Tack och lov tycks tjejerna ha klarat sig, faktum är att den enda som brände sig i sällskapet var tydligen jag. Så återigen är jag levande bevis på att man kan bränna sig tametusan jämt! :(
 
Idag är det kalas som står på menyn. Mice fyller år i morgon så vi firar honom idag. Utöver det blir det väl lite bröllopsplanerande också. Vi lär med största sannolikhet byta konditori för vi (jag) har hittat ett annat där tårtan skulle kosta ungefär hälften så mycket. Galet att det kan skilja sig så, ibland betalar man verkligen bara för "märket". 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0