Dåligt samvete

Hmm.. NU har jag fått dåligt samvete ang. min klänning. Det är väl 99% säkert att det är ett gäng stackare i Kina som får arbeta dygnet runt och sy upp alla dessa billiga klänningar, och av summan vi västerlänningar handlar för så går väl 0.000000000000000001% till deras lön. Typ. I skrivande stund befinner den sig i Korea nånstans (men skickades ursprungligen från Kina) och förväntas vara här hos mig den 29e. Bajs! Varför skulle jag vara nyfiken och följa paketet för?? :/
 
Så vad händer idag? Jag hade tänkt våga mig in till stan med Pölsan och gå på Game. Vi har ju lyckats hålla oss undan hela konkursrean men inte nu längre. Detta är ju sista chansen. Typ. Och eftersom jag egentligen inte har lust att åka dit (för att jag är lat och bekväm) så tänker jag göra just det. Jag och Mattias har nämligen kommit fram till att vi är såna där människor som helt enkelt inte kan göra en bra deal (jag är definitivt en sådan). Vi missar bra tillfällen och går på de dåliga (i alla fall jag) och eftersom jag egentligen är för lat för att åka dit och titta så tänker jag göra just det. Allt intressant lär ju vara borta ändå. 
 
I helgen har vi inte så överdrivet mycket för oss. Lika bra det. Om vädret tillåter tänker jag tvinga ut oss och ha picknick i morgon (fruktansvärt va? ;) ). Har dock inte riktigt bestämt vart vi ska hålla hus ännu. Sen på söndag är det kalas i Falkenberg. Och sen är det tydligen ny vecka. Fruktansvärt (att det går så fort alltså)!. 
 
Pölsan är fortfarande sjuk och har en jobbig skrällhosta som kommer och går som den vill. :( Tanken är att hon ska vaccineras på tisdag men jag ska ringa bvc på måndag om hon inte är frisk då och dubbelkolla om det är ok, för då har hon ju varit sjuk i över en vecka. 
 
Börjar för övrigt bli lite nervös för nästa vecka. På måndag ska jag på sjukan för cellprovstagning. Blir mitt tredje cellprov inom loppet av ett år. :( Å andra sidan borde jag känna mig positiv. Det första provet visade ju på medelsvåra cellförändringar men det andra (och biopsin) visade på lätta cellförändringar. Så ska detta följa strömmen kanske de är borta nu. Men med min tur lär de ju inte vara det. :S Ska bli extra intressant (fruktansvärt) eftersom jag troligtvis måste ta med mig måde Elsie och Malva dit. Lär ju vara lagom traumatiserande för Malva. Överväger att muta henne med gotta faktiskt. Alltså inte riktigt godis. Men typ russin eller nåt annat som hon kan sitta och plocka med. Helst skulle jag inte ha henne där inne alls med jag vågar ju inte lämna henne utanför heller.
 
Jaja, nu ska jag roa pölsan en liten stund innan vi kan bege oss in till stan. Hon ligger nämligen och stirrar på mig utan att röra en min. Det enda som hintar om att hon ens är vid liv är en liten lätt vickning på foten. 
 
Seriöst! Hon blinkar inte ens! 
 
Adjö!
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0