uppdatering

 
ZzzzZzzz! Natten som varit var inte snäll mot mig. Jag fick trots allt fyra timmars sömn tillslut (2x2). Jag gav upp vid midnatt och lät Pölsan sova i vår säng. Då sov han faktiskt ända till strax efter 2. Jag hade lite svårt för att somna. Var väl övertrött. Dessutom har jag ju svårt att sova bredvid barnen. Är så rädd att det ska hända något. Nåja, vid halv 3 fick hon alvedon igen och sen höll hon igång till halv 5 i morse. Då fick jag äntligen lägga henne i spjälsängen. Jag själv lyckades varva ner och lägga mig igen vid 5 och väcktes sen av Malva klockan 7. Då låg telefonen intill mitt ansikte. 1 minut efter att alarmet ringt. Har inget minne av att alarmet ens ringt så jag misstänker att Malva kanske redan var vaken och hade klättrat upp i vår säng. Tror Malva stängde av alarmet för jag har inget som helst minne av att jag gjort det. Eller att jag ens petat på telefonen. Och det var som sagt Malva som väckte mig. Tur det, annars hade vi väl missat dagis. 
 
Jaha, om jag nu sovit så dåligt, varför vilar jag inte nu då? För ja, Pölsan ligger faktiskt och sover. Men jag ser ingen mening med att ens försöka eftersom jag ska hämta Malva om en timme igen. Är rädd för att somna försent så jag bara kommer vara tröttare. 
 
Elsie är i alla fall feberi idag. Hade en temp på 37.6 i morse, fast då hade alvedonet inte helt gått ur kroppen. Har inte kollat något mer, och det tänker jag inte göra heller så länge det inte finns stark misstanke om att hon fått feber igen dvs. Tror jag tog hennes temp 7-8 gånger igår. Stackars liten. :(
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0