Ränner

Idag har jag och Elsie ränt runt en del. Mice kom hit med barnen i morse så vi kunde käka frukost tillsammans. Sen gick vi alla till bvc. Pölsan växer som hon ska trots krånglande amning. Men det är väl inte förvånande. Det är ju bara jag som har ont av det. Bokstavligen.

Sen lämnade jag och Elsie gänget för en tur in till stan. Blev en snabb visit för jag åkte hem och slängde ihop lunch åt oss alla innan det var dags för ett besök till sjukan (bb/amningsmottagningen). Återigen konstaterades white spots. Djupt liggande och en hel hög av dem. :-( En läkare försökte punktera en prick med en kanyl (ja det gjorde ont). Tvättandet var underligt nog mycket värre än själva nålsticken. Det var dock förgäves för det enda som hände var att jag började blöda och nu har jag jätteont. :-(

På tal om sjukhuset... Jag har glömt att berätta resultatet från mitt senaste cellprov och bitarna de knipsade bort. Tydligen hade cellförändringarna läkt av sig själva för de kunde inte hitta något denna gång. Men jag måste ändå göra en kontroll redan om ett år.

Jaja det var det. Ska försöka lägga pölsan så jag kan få läsa lite också. God natt på er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0