Nästa omgång

Verkar som om förkylningen kör igång på rond 2. Mattias är sjuk och jag själv har antingen fått solsting eller så är jag på väg ner i avgrundens hål jag med (yrsel, huvudvärk och ont i halsen). Kan dock även bero på att vi vandrade runt på stan väldigt länge idag och vi drack rätt lite. Och det har varit både soligt och varmt. Och givetvis smörjde jag Malva men inte mig själv (solen gömde sig ända tills vi börjat gå till bussen). 
 
Mattias har kört till Öland för att hämta hem vår bil igen. Och jag roade mig själv och barnen med att följa med Ida och Mice (med barnen förstås) på den internationella matmarknaden. Eftersom jag är utan bil så fick det bli buss. Ack vilket meck!! Men Malva tyckte det var riktigt skoj och spännande. Elsie var inte riktigt lika imponerad. Men ändå skönt att ha det gjort, nu vet jag ju att jag klarar upp det liksom. 
 
I skrivande stund väntar vi på att maten ska anlända. Efter en lång dag på stan och sedan fortsatt bus här hemma så är vi helt slut allihop. Elsie sover och jag och Malva skulle nog behöva det med. Så därför orkade jag helt enkelt inte laga någon mat så jag beställde hem från någon ny mat-sida på internet. Dyrt som sjutton blev det (200 kronor för mig och Malva), men det är lätt värt det en dag som denna.
 
Nu är det dags att hinka en liter vatten (dvs 2-3 dl, ett glas) och hålla tummarna för att halsen och huvudet går till sig snart.
 
Och ja, jag brände mig i solen... -_-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0