Helt bort i tokmoset

Alltså jag hoppas verkligen vi (dvs jag) får börja sova mer snart. I natt vaknade Elsie återigen 3 gånger, det låter lite, men jag kom i säng vid 22:30. 00:30 vaknade hon första gången. Sen 03:00 och slutligen 05:30. Notera att vi då är uppe ca 30 minuter vid varje tillfälle, ibland mer och ibland lite mindre. Sen var det dags att gå upp vid 7. Och Malva vat stökig både igår och inatt. Somnade inte förrän efter 21 (??!). Hon var väldigt orolig och ledsen. Och hon vaknade och skrek som en stucken gris vid 3 på natten och skulle prompt till mig. Men jag satt givetvis och ammade. Så Malva fick ett vansinnesutbrott och var nära inpå hysterisk. Mattias var så lugn och tålmodig så efter många om och men fick han henne tillslut att somna om. Men sen vaknade hon under natten igen och då fick hon sova i vår säng. 
 
Och nu på dagen är Pölsan övertrött. Sover gärna om hon får ligga och tugga på mig med sina huggtänder 
(känns det som). Men om jag lägger ner henne så vaknar hon. Alternativt så ger hon mig falska förhoppningar och fortsätter sova tills jag lägger mig ner och försöker slappna av. Då är det kört. :(
 
Malva sover i alla fall. Skönt att någon av oss får göra det.
 
Anledningen till mitt trötthetsgnäll är att jag i morse fick för mig att den bärbara datorn var vår babysitter. Det var så märkligt. Jag såg att babysittern stod på golvet nedanför datorn som stod på bordet. Ändå sträckte jag mig mot datorn som för att sätta Elsie "i" den. Nåja, fick mig ett gott skratt kan jag lova.
 
Något som var mindre roligt var att jag fick rejäl yrsel på väg hem från dagis när jag hämtat Malva. Blev rädd och trodde jag skulle svimma eller köra av vägen. Var väldigt otäckt. Tror mitt blodsocker har något med saken att göra också eftersom det inte är första gången jag blir yr vid just den tiden. 
 
Jaja, det var det. Nu ska jag dagdrömma om bättre tider. Tider när jag inte ammar.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0