Denna

Jaha, då var helgen snart slut igen. :( Fast jag borde inte klaga på den, Elsie har bara vaknat en gång de senaste nätterna. Underbart! Och i natt tror jag faktiskt inte hon skulle vaknat alls om inte Malva väckt henne. Barnen tycks koordinera för oftast när Elsie sover dåligt så sover Malva bra, och tvärt om, händer bara ibland att de prickar in och sover dåligt samtidigt. Det är väl egentligen både bra och dåligt. Jag och Mattias (oftast jag) får aldrig någon helt bra natt, men vi får ju inte så många jättedåliga nätter heller.
 
Igår var jag hos specsavers och gjorde undersökning för linser. Fick med mig någon ny sort hem att prova. Snacka om skillnad mot dem jag haft innan. Dessa är säkert mycket dyrare (har inte vågat kolla upp det ännu), men det är det nog värt med tanke på att de är mycket bekvämare. 
 
På eftermiddagen åkte vi till Falkenberg och blev bjudna på middag. Sen fick barnen leka på lekplats där. Härligt. :) Kvällen avslutades med dubbelfika och lite spel (Talisman). Dessvärre tröttnade både Pölsan och Malva så vi fick som vanligt åka hem när vi i princip bara hunnit komma igång. Synd. Dubbelfikat bestod av rockyroad kladdkaka samt en tårta som vi tog med oss resterna av en tårta vi fått av min svärmor. Mumsigt. :) Vem det än var som fick för sig att svärmödrar var onda/dåliga (med tanke på hur de portärtteras i många filmer) kan ju omöjligt ha träffat min. :)
 
Idag sticker vi till eurostop och kikar på kläder till Mattias och skor till mig. Väntar bara på att de ska öppna.
 
(Malva bestämde rubrik)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0