Undermedveten söndagsångest?

Jag hävdar ju dyrt och hederligt att jag inte får söndagsångest. Inte för att det är söndag och jag ska till praktiken i alla fall. MEN är det inte liinte intressant Malva väckt oss strax före 6 eller klockan 6 hela helgen och trots att jag då varit uppe till runt 22 så har jag ändå varit hyfsat pigg, men nu när jag ska iväg till praktiken så är jag helt plötsligt vääldigt trött, trots att jag kom i säng 22 igår igen. Hmm? Nåja, ikväll så dyker jag nog ner i sängen vid 21. Eller kanske redan vid halv. Hehe, ja, mina dagar kretsar en hel del kring att längta till när jag ska få gå och lägga mig, och helt ärligt så anser jag inte att det har med lathet att göra (alltför mycket i alla fall :P)
 
Den här veckan blir ganska så spännande. På onsdag ska förmiddagen nämligen spenderas ute i Slotsmöllan för lite "andra" uppgifter. Mer än så säger jag inte. :D Och på torsdag är det dags för frukostklubben igen. Det gruvar jag mig faktiskt lite för. Ser fram emot föreläsningen väldigt mycket men inte mot att behöva gå upp så okristligt tidigt. Har dessutom inte riktigt löst hur jag ska ta mig dit än heller. Funderar nämligen på att lämna cykeln hemma och gå till arenan när det ändå är så pass nära. Så kan jag ta bussen hem och slipper där med cykla en dag. Slipper även cykla på torsdag så detta är ju rena rama lyxen. Men men, får se, kanske ska låta vädret avgöra. 
 
Sen till helgen ska jag och Mattias på dejt. Hihi! Vi ska ut och äta på wild west medan Ida och Mice kommer hit och håller ordning på Malva. Skoj skoj! :D
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0