Stress

Blev en stressig vecka det här. Igår gick jag och la mig redan vid 20.15 eftersom jag skulle gå upp 5 idag (sen lägger jag mig ju tidigt ibland ändå eftersom jag är så slut om kvällarna). Hur som haver så höll stressen mig vaken i över en timme. Kände mig (och känner mig fortfarande) stressig och orolig i kroppen. Inte ens det faktum att det är fredag i morgon hjälper. 

Helgen innebär nämligen att jag ska vila. Och samtidigt umgås med familjen. Och samtidigt komma igång på allvar med en hel drös med uppgifter/jobb som jag inte har en chans att hinna med på veckorna. Som sagt: stressigt. 

Men jag har bestämt mig för att lördag får bli en helt jobbfri dag trots stressen med alla uppgifter. Jag "måste" få en dag när det inte finns några måsten. 

Nåja. Det var det. Nu ska jag försöka sova om det går. Såg en repris av uppdrag gransknings reportage om islamofobi och blev så vansinnigt irriterad på alla idioter som (enligt mig själv) inte begriper något. 

Sen hjälper det ju inte direkt att foglossningen varit rekordhemsk idag. Skulle nämligen gå på frukostklubben på arenan i morse och var lite sen med att komma iväg. Naiv som jag var tog jag därför en genväg som innehåller en (tydligen) extremt lerig nerförsbacke. Jag var nära att vurpa flera gånger och mitt bäcken återhämtade sig aldrig. Tvärtom: det har bara blivit värre och värre sen i morse så jag hoppas att lite sängläge ska hjälpa. Ska ju överleva morgondagen också. Dvs lyckas cykla till och från stan. Helst utan att börja grina. Hejja livet som hurtbulle (eller nåt)!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0