Storm, babyskydd och tårta

Okej då, det blev väl "lite"storm. Det blåse rejält på kvällen/natten. Och har fortsatt idag även om det inte är i samma styrka. Blev halvdåligt med sömn i natt men det hade då ingenting med ovädret att göra. Jag kunde inte få ro i kroppen utan vred och vände mig och kunde inte hitta någon bekväm ställning. Kändes nästan som om det kröp lite i benen, kan inte beskriva det på något annat vis. Störigt var det i alla fall. 
 
Nåja, idag har vi veckohandlat (av förståeliga skäl ville vi inte göra det igår). Åkte även till Lekcenter och sneglade på babyskydd. Är ju hög tid att börja tänka på sånt och ta och köpa ett. Vi köpte ju Malvas nuvarande barnstol där så därför fick den bli första anhalt. Jag hade förstås läst runt lite på internet i förväg och även tvingat Mattias att göra det/lyssna på mina tankar och åsikter om det som skrivits. Vi har troligtvis bestämt oss för en stol nu. Så nu återstår det bara att köpa den. Efter velande och funderande och upplysning från hon i butiken så kommer babyskyddet få stå i framsätet. Helst hade jag velat ha den bak i mitten men det går helt enkelt inte, fel form på sätet och stolen vi provade fick inte plats med stödbenet. Så därför får stolen troligtvis stå fram, om det blir en sådan vi provade idag dvs. Och för er nyfikna kan jag meddela att det var en Axkid Babyfix. Står huvudsakligen mellan den och Brio Primo men blir nog den från Axkid. Fast jag hinner väl ångra min 30 gånger innan vi väl köpt en stol. Fast vi ska försöka ta tag i det ganska omgående nu när vi ändå mer eller mindre fattat beslut om det. 
 
I övrigt har vi inte gjort så mycket idag. Busat med vår sjukling som hostar illa till och från. Samt planerat kalaset för lillskruttan som faktiskt snaer fyller två år (weird). Av någon extremt underlig anledning påstod ju jag att jag skulle bjuda på tårta och fika. HUR tänkte jag då (???). Så under veckan ska jag baka tårta och bullar och nån småkaka. Försökte hålla det på en realistisk nivå med tanke på hur trött jag är på kvällarna, tårtbakningen är uppdelad på tre dagar. Hehe, en för själva bottnarna (som ändå ska frysas) och en för själva fyllningen och sen ytterligare en för dekorationen. Om det nu blir någon dekoration, blir inte lika ambitiöst som förra året, men då hade jag inte varit sjuk så jäkla länge innan heller.  
 
Jaja det var det. Dags att valla in Malva i duschen och sen ta hand om tvättmaskinen som snart piper. Hejja vardagslivet! (Och nej, jag är faktiskt inte ironisk även om man kan tro det). 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0