Söndagsångest och söndagsmys

Oh no! Helgen är slut. 😕 Jag är förvisso ledig i två dagar till men Mattias måste jobba i morgon. Då får jag underhålla Malva på egen hand samt ringa försäkringskassan (kan dock fortfarande inte minnas varför), samt swedbank. Ska även besöka hfab för att hämta ut någon nyckel. 

Ang. Banken så ska vi besöka dem ang. lånelöfte igen. Var ju ganska nära att få ett löfte förra gången och den här gången är vi intresserade av en avsevärt lägre summa så det går nog bra. Vi måste bara få en bra tid för ett möte. Inte helt lätt att få det att klaffa bra med jobben. Nu är det ju inte ens säkert att vi köper någom bostad men vi funderar på att gå på en visning och vad jah förstått så är det bättre att ha ett lånelöfte redan innan man går på en visning. Men det här med bostadsköp är verkligen rena rama djungeln. Tacka vet jag härliga trygga hyresrätter. Synd bara att de är så fördömt svåra att få tag på när man är det minsta kräsen. 

I morgon kommer för övrigt min läkare höra av sig. Skulle få svar från odlingen i fredags eller senast på måndag. Jag tror helt ärligt inte den kommer påvisa något konstigt. Tror min förkylning blev så rejäl och långdragen för att jag fortsatte som vanligt istället för att vila och kurera mig. Har dock haft huvudvärk idag igen. Tog en tablett men den hjälpte verkligen inte alls. Har jag huvudvärk i morgon ska jag kanske ta upp det med läkaren. Vet inte om det beror på örat eller om mitt blodtryck kanske blivit knasigt eller nåt. Är lite orolig över min hörsel också eftersom vissa ljud får en robotklang. Känns inte helt normalt.

Nåja. Vi trotsade våra krämpor idag och invigde den nya lekplatsen. Den är riktigt fin och kommer nog ha rätt många besökare. Särskilt under sommaren tror jag. Var en hel del med folk där när vi var där också. Jag lyckades docl nästan undvika alla när jag fitade. :-) 

Lekplatsen har i alla fall en basketplan och en inhängnad plan med fejkgräsmatta och mål. Fyra rutschkanor, två olika gungställningar, en stor klätterställning flera små studsmattor och smågungor och en gungbräda. Finns även utegym intill och ett område som jag tror kommer innebära lek med vatten så snart det är varmt nog. Malva tyckte i alla fall om lekplatsen mycket och ville helst inte gå därifrån.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0