Sömntuta

Idag har jag verkligen inte gjort många knop. Sov typ hela förmiddagen. Jag klev upp i morse och åt frukost osv, men sen när jag fått mina droppar i örat så slocknade jag visst igen och väcktes senare av Mattias som påpekade att det var dags att äta lunch. Innan dess hann Malva dessutom ta sönder mina glasögon så nu måste jag verkligen bege mig till optikerna igen eftersom bäggeparten är trasiga, på samma sätt, på samma sida. Tokigt. 
 
Jag känner mig lite skamsen ang. sovandet eftersom han roat och passat Malva själv hela förmiddagen medan jag sovit, och jag är rätt så säker på att jag inte skulle ha varit lika snäll och låtit honom sova ända till lunch. :/ Fast å andra sidan har jag ju haft några hårda dagar nu så det känns bra att bli bortskämd med lite sömn. :)
 
Gårdagen firade vi med svärisarna. Trerätters som jag tror blev hyfsat bra ändå. Avslutade 2014 med att faktiskt få tillbaka lite smak och luktsinne. Allt smakar förvisso väldigt svagt ännu och vissa saker kan jag inte känna alls, men ändå. Det är en klar förbättring. :) Jag blev dock besviken på sufflén. Det reste sig och betedde sig som den skulle osv så jag kan väl egentligen inte klaga på den biten, men det var på tok för sur för min smak. Var godare den gången jag gjorde med choklad. Men men, skoj att göra i alla fall (och läskigt eftersom det ska vara så lätt att misslyckas med den (??)).
 
Efter middagen spelade vi sällskapsspel, skålade in det nya året och fortsatte sedan med spelet. Som på något underligt vis tog typ 4 (?) timmar att spela. Men roligt var det. :) Malva kom i säng lite sent (strax före 21) så vi fick faktiskt sovmorgon till 8 i morse.
 
Den här dagen har jag som sagt spenderat en hel del tid på att sova. Har haft huvudvärk och trycket i örat har ökat igen. :( Hoppas det beror på att jag sovit så mycket (legat ner) och inte på att det håller på att bli sämre igen. Den här förbaskade hörselgångsinflammationen tog definitivt första pris i värsta fysiska smärta 2014. Och då är ändå min foglossning inräknad där jag vissa dagar haltat riktigt illa och stundvis haft svårt att gå. 
 
Under morgondagen ska jag och Malva roa oss själva. Det ska visst bli storm igen sägs det. Känns inte särskilt bra eftersom Mattias ska jobba och kommer vara ute på vägarna när det (enligt senaste uppdateringen) kommer blåsa som värst (för oss alltså). Fördelen är väl att han är mer skyddad i lastbilen än på en cykel eller i en vanlig bil. Men det förändrar ju inte det faktum att lastbilen har ett enormt vindfång också. :( 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0