Piiiiip

I morgon har jag haft tinnitus i två veckor. Känns märkligt nog inte så länge. Stundvis idag har locket faktiskt försvunnit och jag har hört rätt bra på örat. Men det har bara hållt i sig i korta stunder. Då menar jag verkligen korta, som i mindre än en 1 minut åt gången. 

Dagen har dock återigen kantats av huvudvärk. :-( Hoppas verkligen jag slipper den i morgon. Vore skönt med en paus. I övrigt går vi (jag) nästan på tå här hemma av rädsla för att vi ska ha smittats med magsjuka. Hade nämligen besök av en liten dam idag som efter besöket här kräktes upprepade gånger. Tror nästan jag självdör om vi åker på magsjuka, 😭 känns inte som om jag orkar med mer sjukdom. Vore skönt om vi alla fick vara friska i en vecka eller två samtidigt. Tycker helt ärligt att det inte är för mycket begärt. 

Till veckan ska jag försöka få tag på hfab för lite frågor. Behöver även prata med försäkringskassan men jag kan i skrivande stund inte minnas varför (??). Sen börjar det ju även dra ihop sig för mitt viktiga möte jag har på onsdag. Är underligt nog inte nervös ännu. Känner inte ens av någon prestationsångest vilket är extremt ovanligt för att vara jag. Men skönt är det i alla fall. :-) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0