Ingen storm här inte

Vi får nog ingen storm här. Alltså, visst regnar det och blåser en del. Men kommunen har inte gått ut med någon information alls på sin hemsida? De kanske ha tröttnat och tycker att folk minsann borde veta vad som gäller vid det här laget. Eller så är det ingen som börjat jobba än efter julledigheten (mer troligt). Nåja, vi avvaktar och håller oss inne idag. Maya tjatade som en galning om att få gå ut så tillslut tröttnade jag släppte ut henne, hon satt ute och kurade i nån minut och sprang in så fort jag öppnade dörren igen. Hehe. 
 
Malva har energi som tusen själar och springer omkring i alla rum här hemma (?). Det var faktiskt hon som väckte oss strax efter 6 i morse. Då kom hon in till oss och förkunnade glatt att det var morgon, sen slog hon sig ner i sängen som ett busigt bombnedslag med kudde, snutte, gosedjur och nappar. Lite obarmhärtig väckning men mysigt ändå. :)
 
Sen har vi dock inte gjort många knop (förutom Malva då som springer omkring hejvilt). Tror det bästa vi någonsin gjort var att ställa in den lilla soffan i hennes rum. Mattias har legat utslagen i den i snart två timmar och jag själv låg i vardagsrummet och vilade i typ 1½ timme för jag hade så ont i magen. Malva var helt nöjd och lekte för sig själv eftersom en av oss faktiskt var inne på hennes rum, jag fick några besök jag med. Så soffan var veeerkligen en bra idé för såna här lata dagar. 
 
Jaja, antar att jag måste slänga ihop nån lunch annars får vi väl ingen mat idag.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0