Fredagsgöra

Är hemma med Malva idag också men hon är väl mer eller mindre frisk om man bortser från hostan som kommer och går och att hon är väldigt snorig. Men dagis ville ju att man skulle vara hemma en dag extra efter att all feber var borta så då fick det bli såhär. För tillfället sover Malva men hon vaknar nog snart. 
 
Att vara hemma har sina ljusa sidor. Jag har hunnit baka bullar. Blev förvisso misslyckebullar men ändå, bullar som bullar. Nästan. Så hur lyckades jag misslyckas med bullar kan man undra? Jo jag missade att ha socker i degen, med andra ord så är det bara socker i fyllningen och inte i själva bullarna, så de blev ju lite nyttigare i alla fall. Hehe. Kanske inte lika goda som "lyckade" bullar, men helt acceptabla. Så i morgon kommer jag alltså bjuda på misslyckebullar, misslyckekaka och misslycketårta. Behöver jag nämna att jag känner mig lite lätt misslyckad? :S Har inte ens bakat kolasnittarna ännu, vet inte om jag vågar.
 
I övrigt så har jag även hunnit med lite städning, skönt så blir det inte så mycket i morgon. Okej då, jag erkänner! Det är fortfarande mycket kvar. När det är trångt som hos oss så blir det liksom mest att man bara flyttar runt på sakerna. Hehe.
 
Nåja, ska väl passa på att vila lite innan lillskruttan vaknar, har ett ben/höft/bäcken som inte mår så bra och jag funderar på om det går att plocka av det (jaja, jag vet att det inte går, men fantisera går ju).
 
Positivt: 
1. Det blåser skitmycket ute men jag behöver inte gå ut. Tjoho! 
 
2. Tvättkorgen är nästan helt tom (resultat från gårdagens intensiva tvättande). Underbart!
 
3. Att i morse kom Malva smygande ut ur sitt rum och hälsade oss med ett glatt: "Mårrråån" :D
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0