Fredag

Tjohoo! Helg igen! 😊

Har varit en lĂ„ng dag idag. Nu nĂ€r jag varit ensam med Malva hela dagen sĂ„ har jag kĂ€nt av att jag inte Ă€r frisk frĂ„n förkylningen Ă€nnu. Har dessutom drabbats huvudvĂ€rk igen (???). Jag som vanligtvis aldrig har huvudvĂ€rk blir ju lite paranoid nu nĂ€r jag haft det sĂ„ ofta och undrar om jag har jĂ€rnbrist, havandeskapsförgiftning eller en hjĂ€rntumör. Mest troligt Ă€r vĂ€l att det Ă€r spĂ€nningshuvudvĂ€rk p.g.a. mitt jĂ€kla öra. Trycket Ă€r vĂ€rre idag igen och jag har nĂ€stan inte hört nĂ„got alls pĂ„ örat. Men under eftermiddagen kunde jag med nöd och nĂ€ppe börja tryckutjĂ€mna i alla fall. Men ofta nĂ€r jag gör det sĂ„ visslar det jĂ€ttehögt ur örat. Sjukt obehagligt. 

Det var dagens örongnĂ€ll. KvĂ€llen har jag spenderat med att dregla över bostĂ€der. Vi hittade ett sjukt billigt hus i Oskarström. SĂ„ billigt att jag undrade om det var mögelskadat,  fel pĂ„ taket eller om nĂ„gon blivit mördad dĂ€r. InsĂ„g sen att mĂ€klarna taktiskt nog inte nĂ€mnt vilken uppvĂ€rmning det Ă€r men att elen kostar nĂ€rapĂ„ 1500kr/mĂ„nad. MisstĂ€nksamt dyyyyrt! Finns Ă€ven tvĂ„ lĂ€genheter i VallĂ„s vid den s.k. vallĂ„s"sjön". Inte riktigt dĂ€r jag vill bo men rĂ€tt bra Ă€ndĂ„. Men Ă€ven om skulle fĂ„ ett lĂ„n till nĂ„n av lĂ€genheterna sĂ„ skulle vi aldrig klara en budgivning. Men men. Kanske Ă„ker pĂ„ en visning Ă€ndĂ„ och dreglar lite. 😂

Det var det. Ska vĂ€l krypa ner i sĂ€ngen och fĂ„ de traditionella dropparna. 3.5 dag kvar med elĂ€ndet sen slipper jag dem. Lysande! 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0