Bacillkarusellen

Usch! Malva bara hostar och hostar! Och gråter. :-( Enligt dagis hade hon inte direkt någon hosta när hon va där men här hemma har hon det. Och allra mest när hon sover. Tänk om hon är allergisk mot typ katten eller nåt?! :-( Å andra sidan så har hon ju sällan hosta när hon är helt frisk, då kansle hon bara hostar till nån gång ibland. Kanske är något fel på luften i lägenheten? :-/ 

Själv har jag börjat få ont i halsen. Om jag blir/blivit smittad med en tredje förkylning vet jag inte vad jag tar mig till. Kanske hoppar av praktiken, och arbetsförmedlingen och ringer sjukhuset och ljuger ihop någon skräckhistoria om ebola så kanske jag blir isolerad ett tag. Malva skulle nog få hoppa av dagis också för det verkar vara enda sättet att slippa alla dessa jäkla baciller. 

Jaja.. Jag tänker givetvis inte sluta låta Malva gå på dagis på riktigt (eller göra något av det andra för den delen). Men man måste ju få fantisera om en värld fylld av färre baciller. Och jo, jag äter fortfarande penicillin. Sista dagen i morgon. Så så sett borde jag vara kärnfrisk. Om det inte vore för att penicillinet motverkar bakterier och inte virus... Usch! Blir jag sjuk igen kommer jag seriöst att börja grina. 

Nåja. Ska väl försöka sova. Lika bra att passa på för Malva lär nog vakna och behöva tröst ett par gånger till innan det är morgon..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0