Avsluta positivt

Eftersom jag alltid gnäller så mycket i mim blogg har jag nu beslutat att (försöka) avsluta alla inlägg med något som är på ett eller annat vis positivt. Men först en massa gnäll. 😉

Idag var det svårt att gå i trappan upp till praktiken  (ligger på tredjevåningen). Var svårt (som i obehagligt och smärtsamt) att gå både upp och ner. Hoppas inte det håller i sig. 

Vi har fått lite dåliga besked gällande bilen idag. Tydligen så tillåter inte Opel att man kopplar ur airbagen så nu har vi diskuterat huruvida vi ska ge upp och helt enkelt köpa en ny bil. Så himla surt att vi inte får ha babyskyddet fram. :-( Efter lite diskussion har vi dock kommit fram till att vi båda vill avvakta med bilköp. Behovet av större bil finns. Men det väger inte över andra faktorer och ingen av oss vill köpa första bästa bil nu bara för att få en större. Då avvaktar vi hellre och är lite mer kräsna så vi får en vi verkligen vill ha också. Så tills dess får jag helt enkelt sitta trångt. Har vi tur så försvinner min foglossning och alla de besvären snabbt. Om inte så får jag väl helt enkelt undvika att åka bil tills det gått över. Som det är nu kan jag (och behöver stundvis) sitta i baksätet men det är ju slut med det när vi närmar oss förlossningen. Som det för övrigt bara är 70 dagar kvar till. Sjukt lite, och samtidigt så känns det vissa dagar som alltför mycket.

Dagens bakning gick ju sådär. Efter noggrant övervägande valde jag ett recept. Och misslyckades. :-( Ångrar att jag inte var trofast och körde på samma tårtbottenrecept som förra året. Den här reste sig knappt alls. Blev så tunn och ful att det bara gick att dela den en gång istället för två som det egentligen skulle vara. Och inte provsmakade jag hellee utan jag snyggade bara till sryggelsen lite och körde in den i frysen. Får provsmaka en smula på fredag när deg är dags att tina skiten. Smakar det illa får jag väl göra ny då eller helt enkelt köpa färdiga. Hur som haver så blev jag besviken eftersom de jag gjorde förra året blev väldigt höga och fina.

Avslutar gnället med ryggen. Kan ingen byta med mig? 

Och inläggets positiva: (okej det finns flera positiva men jag orkar bara lista en nu)
* HFAB har varit här och lagat luckan i köket. 😃Tydligen måste nånting torka i två dagar så än så länge står luckan till soporna vid sidanom. Han skulle återkomma och hänga tillbaka den på torsdag. Spontant känns det som något vi skulle klara av själva. 😂

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0