Zzzznark!

Igår osade verkligen ilskan. Gentemot Mattias jobb. Han fick jobba över så länge att jag fick hämta Malva. Och det är väl egentligen inget konstigt. Kruxet var att det är halt, blåsigt och tungt att cykla (eller var det igår iaf). Och eftersom jag tycker det är kämpigt nog att framföra mig själv på cykel så ser jag ingen mening med att försöka cykla med 13kg extra. Blir bara tyngre och vingligare ju. Inte gick det några passande bussar heller så jag och min foglossning fick äran att gå. Jag uppskattade verkligen inte det. Allt blev ju förskjutet så klockan var så mycket när vi väl var klara med dagens måsten att jag vägrade jobba, vilket jag egentligen skulle gjort igår. 

Huvva. Och på tal om huvuden.. Nu går det tydligen löss på Malvas dagis (?!). USCH! Dags att införskaffa luskam. Fattar dock inte hur jag ska lyckas göra en noggrann undersökning av Malva. Att vara stilla är ju inte hennes starka sida. 

Nåja. Nu ska jag och tröttmössan cykla till stan. Blir nog en tung dag idag för jag har sovit så dåligt. Drömde dessutom en mardröm som var så hemsk att jag grät - både i sömnen och på riktigt. Och fortsatte med det även efter jag vaknat. Weird. Tur att det bara var en dröm. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0